Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek poénkodott? Ez jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek poénkodott? Ez jó jel ha nem poén volt?

Figyelt kérdés

Nem is tudom, hogyan kezdjem. Elég sokat csalódtam 2 fiúban az életem során.

Mindkettő elég nyíltan csajozott, amiből kialakult hogy nagyon féltékeny típus lettem, és nagyon nehezen bízom meg mindenkiben. Ezért már nagyon nem is ismerkedtem.

Volt egy srác akivel az interneten ismerkedtünk meg valahogy (facebook) bejelöltük egymást, majd mosoly fejek után elkezdtünk beszélgetni.

Az első randink nem úgy jött össze ahogy szerettük volna, de a második már sikerült, és találkoztunk is.

A randi másnapján fel is hívott ( aznap is beszéltünk csak akkor chaten) na és a beszélgetést követően írta hogy nagyon megtudna engem szeretni, szerinte! Nekem nagyon jól esett, meg ő tényleg az a fiú aki nagyon tetszik, és gondolom én is tetszem neki ha randi után is "jelentkezett".

Szerintetek elhihetem a szavát?? Azért is fura, mert én is ezt érzem vele kapcsolatban, csak még magamtól is félek, de nagyon! Olyan hamar gondolja ezt hogy még nekem is fura. Ti voltatok már így?

2014. jún. 15. 12:17
 1/1 BlackSword ***** válasza:
Sose hagyd, hogy a gátlásaid a boldogságod útjába álljanak... Max az arcodra esel és tapasztalt leszel...
2014. jún. 15. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!