Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyi idő után normális ha...

Mennyi idő után normális ha lefekszem a barátommal?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nincs rá szabály meg ilyenek. Hogy akkor kell amikor úgy érezzük. Nekem is és neki is ez lenne az első. Már egy ideje úgy érzem kezdek készen állni rá. De az utolsó pillanatban valahogy megijedek.

Nagyon szeretem ès nem akarom elveszíteni azzal hogy úgy tünik mintha játszanék vele.

Ő már szeretné, de azt mondta vár amig én is úgy èrzem.

17/lány :)

2014. aug. 24. 14:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha már megismertétek egymás testét, megvan a kölcsönös bizalom, közelebb kerültetek egymáshoz testileg-lelkileg annyira, hogy már inkább várakozásteli izgalom van bennetek, mintsem szorongás vagy félelem az első alkalomtól, akkor egy idő után úgyis érezni fogjátok, hogy vágytok már a szeretkezésre, és tudni fogjátok, hogy mikor van itt az ideje.

Én is úgy voltam, hogy nem gondoltam a szexre, inkább a barátom vezetett rá egyre fokozatosabban. Volt amikor kicsit fájdogált a pocim annyira kívántam. Majd nem sokra rá a legcsodásabb élményben volt részem. :))

Tudom tanácsolni, hogy pettingeljetek még egy kis ideig. Aztán magadtól tudni fogsz mindent.

2014. aug. 25. 21:53
 12/12 A kérdező kommentje:

Rendben. Köszönöm a segítséget ès a tanácsokat.:)

Már egy kicsit bátrabb vagyok vele kapcsolatban. :)

2014. aug. 28. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!