Lányok, ez elfogadható indok a szüzességemre?
Figyelt kérdés
19 éves koromig fogszabályzóm és szemüvegem volt.2014. aug. 23. 18:57
12/17 anonim válasza:
Aki szerint nem az, az legyen szíves elmenni a fiatalemberhez és dugjon vele.
13/17 anonim válasza:
Első csajommal akkoriban jártam. Kiálló fogai voltak és szemüveges. Ha csak a testét vesszük alapul, nagyon szexi volt, de komolyan! De tömény gerjedelemmmmmm....
14/17 anonim válasza:
Ja, és hozzáteszem, hogy a fogai totál nem zavartak, se a szemüvege, csak amikor csókolóztunk, néha koppant a szemüvege a homlokomon. :D
15/17 anonim válasza:
Sztem teljesen, mert azért mégsem vonzó így az ember igazán ;)
(Nekem is volt fogszabályzóm)
16/17 anonim válasza:
nem, ez önmagában nem elég. Egyébként szemüveg is tud jól állni, fogszabályzó meg, hát bumm, az az összképen nem annyira ront ha amúgy jó, ha meg amúgy sem az, akkor nem a fogszabályzótól lesz rossz.
17/17 anonim válasza:
Mazochisták előnyben. Orálnál jól karcol. ;)
Egyébként meg miért lenne baj a szemüveg, vagy egy fogszabályzó...?? A baj esetleg az, ha szemüveg nélkül (is) egy bányarém. Bár együtt érzek azokkal.
Komolyan... beálltál a versenyzők sorába, hogy minél előbb elveszteni? Ez kb olyan, mint hogy divat kínoznia a nőknek a saját méhszájukat, 22 centis farokkal... Csak mert az a menő...
:S
(Bár én nem panaszkodhatom ilyen téren.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!