Lányok nektek fájt/vérzett az első szexnél? Ha igen akkor mennyire? 17/L
Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi, hogy ha vérzett-e akkor mennyire... Vagy hogy mennyire fájt.. Előre is köszi :)2014. aug. 20. 22:11
3/10 anonim válasza:
Nekem nagyon fájt az első , és nagyon vérzett .Miután lefeküdtem a pasimmal még utánna 2 napig véreztem alul .
4/10 anonim válasza:
Nekem borzasztóan fájt!!! Vérezni nem véreztem.
5/10 anonim válasza:
Egy kis ideig eléggé fájt(gondolom akkor amikor átszakadt a szűzhártya) de utána már semmi baj nem volt,és nekem nem is vérzett.
6/10 anonim válasza:
ez mindenkinél más,de tényleg,ha a párod gyengéd,akkor kevésbé fáj.
nekem csak kb a 3.-4. behatolàsig fájt,utána kellemes volt,nem véreztem.
7/10 anonim válasza:
Nem fájt és nem is véreztem. Szerencsére.
9/10 anonim válasza:
életem legnagyobb fizikai fájdalma volt, esküszöm. az egész egy gyötrelem volt. utána még 3-4 alkalommal is fájt eléggé, de tudtam, hogy "túl kell esni rajta", hogy utána jobb lehessen. egyáltalán nem véreztem az elsőnél az már egy vadabb ujjazásnál megvolt.
10/10 anonim válasza:
nagyon fájt, viszont túl lehet élni ;) de ez sokban múlik a partneren is. én akkor még nem véreztem csak a következő pár napban. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!