Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » El akarom már veszíteni a...

El akarom már veszíteni a szüzességem. Ez gáz? (A többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval 16éves vagyok és úgy érzem készen állok. Nem azért, mert fel vagyok izgulva vagy ilyesmi, csak egyszerűen már szeretném. Nincs barátom jelenleg, de néha végiggondolom és már szeretnék olyan örömöket nem csak magamtól átélni, és okozni. Szerintetek ez rossz?

16/L

2014. aug. 18. 23:03
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

akkor kezdj el nyelvtant tanulni :)

inkább írj ékezetek nélkül, és a betűket tedd helyes sorrendbe.

köszönöm szépen!

2014. aug. 19. 00:23
 22/24 anonim válasza:

Te kis puncimester XD

bocs ez kihagyhatatlan volt :)

2014. aug. 19. 00:24
 23/24 kzsol ***** válasza:

4,53 az utólsó átlagom! Sajnálatos módon helyesírásom rossz! Igyekszem kijavítani! Eddigi hibákért elnézést de mobilon könnyű elütni tudom ez nem mentség!

Nem haragszom jó esti viccnek :D és amúgy komolyan mondom nem leszolni akarok senkit de sokat tudok! Velem egykorú hölgyeknél jobban tudom hogy mi van a drága lábuk közt!

2014. aug. 19. 00:29
 24/24 anonim ***** válasza:
Bocs, de a dugás előtt kéne pár év járási tapasztalat. Különben csak egy kis tiniribi leszel, semmi más!
2014. aug. 20. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!