El akarom már veszíteni a szüzességem. Ez gáz? (A többi lent)
Szóval 16éves vagyok és úgy érzem készen állok. Nem azért, mert fel vagyok izgulva vagy ilyesmi, csak egyszerűen már szeretném. Nincs barátom jelenleg, de néha végiggondolom és már szeretnék olyan örömöket nem csak magamtól átélni, és okozni. Szerintetek ez rossz?
16/L
14#! Kedves 14. Válaszoló ha gondolod téged is felvilágositalak! :.?
A srácnak elszakadhat a fityma féke és az durván vérzik és fáj. A csajnak nikor átörik a szűzhártyája eléggé tudd fályni és míg ki nem tágul a hüvelye elég kellemetlen! Óvszer nélkül AIDS lehet ami elég komoly! Ha rossz az ovszervés kiszakad jön a baba!
Privibe adok bővebb információt ha érdekel!
Ez már DX :DD am a lengyel nöket ajánlom! Szenvedélyesek :)
És nagyon higénikusak! Kis szemérem ajkuk gyakran rózsa szin! Tök szép sztem! Ja és szüzhártya vérzik! Össze ne vérezd a takarót mert a father meglátja és kicsapja a tökit a partnernek
"Sokat kell még tanulnod ifijú padavan!"
Minden naptanulok! Mert én Mesterré válok! Addok biologiai felvilágosítástvis a pina részeiről feladatáeól! Jártas vagyok az ilyesfajta témába! Nem poénbol mondtam hogy " 10 perc alatt letudnám dumálni a bugyit a csajrol..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!