Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Első együttlétkor és után...

Első együttlétkor és után nincs vérzés?

Figyelt kérdés

Barátommal szeretkezéskor nem vérzett, és utána sem volt semmi nyoma, pedig teljesen bent volt(igen, elég nagy neki).

Ezt megelőzve viszont, hogy kevésbé fájjon, egy ujjat használt, majd kettőt. Olvastam hogy ez is átszakíthatja, bár én akkor sem emlékszem vérzésre. Tudtok valami tippet miért lehet ez, vagy ez teljesen átlagos?

2014. aug. 15. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek vérzik, és nem mindenkinek fáj az első alkalom.
2014. aug. 15. 21:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor egyáltalán nem furcsa hogy nincs vérzés? Mert én eddig nem hallottam olyanról hogy ne lett volna valakinek. Mindenhol azt olvastam hogy van, még ha néhány csepp is
2014. aug. 15. 21:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt az elsőnél. Teljesen normális.
2014. aug. 15. 22:27
 4/5 anonim válasza:
Nekem,sem volt. Én is meglepődtem, de van ilyen. Azt mondják h inkabb azoknál fordul elő akik sportolnak rendszeresen. Hat rám ez sem vonatkozott. Nagyon szerelmes voltam,nagyon feltuzelt. Én azert örültem neki h nem volt vérzés ! :)
2014. aug. 16. 00:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy csepp vért sem láttam az elsőnél sehol.

Kiskorom óta tudom, hogy van olyan aki nem vérzik.

Régen amikor férjhez mentek a nők és a nászéjszaka után a lepedő nem volt véres, akkor a lányt megvádolták azzal, hogy paráználkodott, amiért lefejezés is járhatott.

Voltak akik csirkevérrel helyettesítették ezt.

Tehát régen is mindenki azt hitte, hogy ha valaki elveszíti, mindenképp véreznie kell, de ez baromság.

2014. aug. 16. 04:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!