Észre veszi? Nagy a vérzés? Ha nem veszi ki akkor egyáltalán feltünik neki?
Figyelt kérdés
Van egy barátom akinek egy-két okból azt mondtam, hogy nem vagyok már szűz. Lassan eljutunk egy olyan pontra ahol jöhet a szex.2014. aug. 14. 18:34
2/8 anonim válasza:
Szerintem észreveszi, hogy fáj és kényelmetlen esetleg vérzel is.
3/8 anonim válasza:
Egy-két okból minek hazudozol a barátodnak ? Utálom az ilyen csírákat
4/8 anonim válasza:
Te vagy az Vanessza? :D
Viccen kívül... az egyik barátnőm ugyanígy van. Én szerintem ezt észreveszi a srác, nemcsak a vérzésből, hanem egyéb dolgokból is... pl. a reakcióidból, a viselkedésedből stb. :D
5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon regota ismerem a sracot es azokat akik szuzek azokat nem is vette komolyan. Engem meg igy elegge. Nem Vanessza vagyok :D
2014. aug. 14. 18:45
6/8 anonim válasza:
Kérdező, egyedül magaddal cseszel ki ezzel a hazugsággal. Mivel szűz vagy, fogalmad sincs arról, mi a különbség egy szűz és egy nem szűz lánnyal való bánásmód között, szóval higgy nekem, neked nem sok örömed lesz abban, ha a srác úgy kezel, mint egy nem szűz lányt.
7/8 anonim válasza:
Egyszerűbb ha elmondod neki.
Meg miért nem mondtad már el eddig is?
Gáz szűznek lenni a mai világban, vagy mi?
8/8 anonim válasza:
ilyenben minek hazudni...nekem is ugyanígy hazudott az exem, mind a ketten szüzek voltunk csak épp én úgy tudtam, hogy ő már nem az...nem véletlenül lett ex...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!