Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Bennetek mennyire hagyott...

Bennetek mennyire hagyott nagy nyomot az első alkalom?

Figyelt kérdés
Illetve mennyire lehet megbánni, ha az ember nem olyannal veszti el, aki a legideálisabb lenne?
2014. aug. 15. 13:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne :)
2014. aug. 15. 13:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem bántam meg,de eléggé nyomot hagyott bennem a dolog.Nagyon szar volt!
2014. aug. 15. 13:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Én megbántam az elsőt. Szerettem a srácot, de ő engem nem - amire később jöttem csak rá, szakítottam is vele -, így konkrétan semmilyen törődést nem kaptam a szexben sem, nem hogy a kapcsolat többi területén. Sokkal később tapasztaltam meg, mi az az előjáték, milyen érzés, ha a nő is kényeztetve van, és igazán nedvesen hatolnak belé stb. Elég sokáig azt hittem, hogy az a szex, ami azzal a sráccal történt, beletörődtem, hogy nekem sosem lesz orgazmusom, nem fogom igazán élvezni a szexet. Aztán kiderült, hogy csak rossz partnerrel voltam.
2014. aug. 15. 13:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Emlékszem rá, hogy hol volt, hogy milyen pózban mentem el, hogy tök nagy élmény volt, de nem volt annyira meghatározó élmény. Kb inkább úgy éltem meg, hogy mostmár ez is az életem része. Legideálisabb? Ezt úgy érted, hogy egy nagy szerelem? Mert akkor annyira nem volt ideális. Igazából az tuti, hogy a lány nem szeretett, én talán őt egy kicsit. Megbánni nem bántam meg, mert legalább amikor olyannal voltam akit szerettem is nem voltam már tapasztalatlan. Persze lehet, hogy valakinek fontos, hogy egy szerelmével veszítse el, nekem nem votl az.
2014. aug. 15. 13:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Úgy 18 centire.
2014. aug. 15. 13:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Mi mindketten szerettuk es szeretjuk meg mindig egymast, igy egesz jo volt, de en sem ugy tekintek, ra, hogy nagy nyomot hagyott volna, hanem most mar ezt is csinaljuk. Ettol fuggetlenul emlekszek mindenre, de megis inkabb azok hagynak nyomot, amikor mar mindketten belejottunk a dologba es kiismertuk mi a legjobb egymasnak. Na ezek kozott vannak feledhetetlen dugasok :D

21F

2014. aug. 15. 13:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Még emlékszem a teljes nevére. :)
2014. aug. 15. 14:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Mennyire hagyott nyomot bennem? akkor jó volt

Emlékszem-e rá? alig, pedig full józan voltam

igen, emlékszem kivel történt meg..no ezt meg el akarom felejteni.

megbánni nem bántam, mert akkor jó volt :D

2014. aug. 16. 11:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Én a teljes nevét sem tudtam a csajnak, s nem hagyott nyomot, mert el sem élveztem
2014. aug. 19. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!