Ha nem bírom annyira a fájdalmat, akkor mennyire fog fájni az első szex?
Figyelt kérdés
még szűz vagyok és nagyon félek hogy kifogom-e bírni az elsőt2014. aug. 15. 03:27
1/11 anonim válasza:
Nem mindenkinek fáj, nem feltétlenül jár vele együtt. Viszont ha a partnered figyelni fog rád, akkor tényleg nem lehet nagy gond.
2/11 anonim válasza:
ki lehet bírni, nem olyan veszélyes az a pillanat.
3/11 anonim válasza:
nekem nagyon rossz volt sírtam is meg eléggé véreztem úgyhogy abba hagyta :( bár az akkori barátomnak elég nagy volt és annyira nem volt óvatos
4/11 anonim válasza:
Szerintem ha kellőképpen ellazulsz, akkor nem fog úgy fájni, élvezni fogod.
Én egyszer sem gondolkodtam azon mennyire fog fájni, gondoltam majd ha ott leszek.
Mikor pedig ott voltam elfelejtettem, hogy fáj, a szerelemre koncentráltam és ezáltal tényleg a fájdalom amit élveztem kezdett élvezetessé válni.
Kissé el is zsibbadt közben, de az is megszűnt.
Ne aggódj ilyeneken, csodás lesz, bármennyire szűk vagy, ha a megfelelő emberrel csinálod. :)
5/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat megpróbálok nem nagyon izgulni akkor, és remélem hogy nekem is jo lesz
2014. aug. 15. 04:21
6/11 anonim válasza:
nekem is úgy volt, mint négyessel.
"megpróbálsz izgulni", ez aranyos.
9/11 anonim válasza:
Nekem is úgy volt,mint a 3-asnak! Fájt,vérzett.
10/11 A kérdező kommentje:
azt olvastam hogy fáj és vérzik
2014. aug. 15. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!