Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Emiatt fájhat az első?

Emiatt fájhat az első?

Figyelt kérdés
A barátommal lassan egy éve vagyunk együtt és nagyon szeretném már neki adni a szüzességem, de attól félek hogy nagyon fog fájni...mindig mikor az ujját kicsit bedugja nagyon fáj...sőt az is ha nyalás közben a nyelvét teszi be, de azt is csak nagyon kicsit...ez azt jelenti hogy nagyon fog fájni az első?
2014. aug. 14. 21:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha rástresszelsz mindenképpen.

Saját tapasztalat:

Az elsőnél éreztem fájdalmat, de a partnerem gyengédsége miatt ez élvezetes volt, mivel tudtam, hogy az övé lehetek. Ő is én is nagyon élveztük, ennél jobban nem is tudtam volna elképzelni, mert az orgazmus mellett egyéb élvezetekben is volt részünk.

A fájdalom egyénfüggő azt mondják, de szerintem nagyban befolyásolják a körülmények is, hogy kivel és hol csinálod.

Ha a szerelmeddel teszed, akit tiszta szívből szeretsz és ez kölcsönös akkor nem fog fájni max egy kicsit, de abból is élvezet válik majd. ;)

A lényeg, hogy megfelelő emberrel, gyengéden.

+ egy ideig érezhetsz majd feszítő érzést, kicsit elzsibbadhat odalent, de utána nem sokkal elmúlik.

2014. aug. 14. 21:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Minél jobban húzod, annál rosszab lesz. Ez olyan, amin túl kell esned. Lehet nem lesz kellemes egy két alkalmig, de utána már élvezni fogod.
2014. aug. 14. 21:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen szerintem, de ne félj tőle. Ha szereted és ő is szeret nincs mitől tartanod. A fájdalom nem mindig rossz főleg, ha a szerelmeddel leszel együtt. A változás fájdalommal járhat. Egy új, más élet ajtaja előtt állsz. Lépd át.
2014. aug. 14. 21:07
 4/4 anonim ***** válasza:

"Ez olyan, amin túl kell esned."

Nem kell semmin túlesned, ez nagyon durva megfogalmazás, mintha egy műtéten kéne átesned vagy hasonló.

Dehogyis. Nem átesés kérdése, mivel az első is csodálatos. Én emlékszem majdnem minden pillanatára, ha lehetne megismételném.

2014. aug. 14. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!