Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A szüzeknek fontos első...

A szüzeknek fontos első együttlét előtt felkeresni a nőgyógyászukat?

Figyelt kérdés
Lány vagyok, és anyukám mondta, hogy mielőtt elsőnek szexelek feltétlenül menjek el a nőgyógyászhoz. Ezt sokszor felhozza mostanában a témát mivel nemrég lett barátom. És azt mondta hogy a szüzeket a fenekükön át vizsgálják meg, szerintetek ezt komolyan mondta, vagy csak viccelt?? És pontosan mit vizsgálnának meg? Válaszaitokat előre is köszönöm. L/20
2010. jan. 14. 07:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Elég sok hülyeséget írtak itt össze.

Kötelező (!) elmenni, mert ált. a nőgyógyász vágja át a szűzhártyát az első aktus előtt, egyszersmind ellenőrzi is, hogy van-e ott lenn valami gáz.

2010. jan. 15. 02:13
 12/13 anonim ***** válasza:

utolsó hozzászóló,sztem meg ez hülyeség:D

a szűzhártyát csak akkor vágja át,ha már nem megy másként. az is lehet h már rég elszakadt a szűzhártyád. abban pedig van vmmi hogy nm árt ha megnéz,de sztem ha nem akarszmég gyógyszert,menj csak az első szex előtt

2010. jan. 15. 22:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Én se mentem és élek, bár most tervezem, hogy bekopogtatok a nőgyógyász ajtaján, mert allergiás reakcióm van az óvszerrel, és baromi kellemetlen. Szerintem is ráérsz majd az első szex után benézni hozzá, elég jól védenek az óvszerek is, csak kellemetlen, ha allergiás vagy rá.
2010. jan. 16. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!