A szüzeknek fontos első együttlét előtt felkeresni a nőgyógyászukat?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, és anyukám mondta, hogy mielőtt elsőnek szexelek feltétlenül menjek el a nőgyógyászhoz. Ezt sokszor felhozza mostanában a témát mivel nemrég lett barátom. És azt mondta hogy a szüzeket a fenekükön át vizsgálják meg, szerintetek ezt komolyan mondta, vagy csak viccelt?? És pontosan mit vizsgálnának meg? Válaszaitokat előre is köszönöm. L/202010. jan. 14. 07:45
1/13 anonim válasza:
Szerintem csak arra utalt, hogy irass fel fogamzásgátlót, de az a fenekes dolog durva.
2/13 anonim válasza:
Nem durva, igenis van orvos aki végbélen át vizsgál szüzeket, de van aki rendesen hüvelyen keresztül.
Szerintem is gyógyszert akar íratni anyukád.
3/13 A kérdező kommentje:
És a fenékben mit vizsgál meg? :D
2010. jan. 14. 08:16
4/13 anonim válasza:
Nem a feneket:)
Fenéken át nézi meg a hüvely, méh állapotát.
5/13 A kérdező kommentje:
És szerinted fontos lenne megnézetni?
2010. jan. 14. 08:44
6/13 anonim válasza:
Szüzeknek még alapból fölösleges dokihoz járnia ha nincs semmilyen panaszuk, mert a doki nem tud vele mit csinálni. Megvizsgálni nem fog, mert ugye szűz vagy... Max tanácsokat tudna adni, de azt anyukádtól is hallhatsz.
Egyébként valóban végbélen át vizsgál, de csak akkor ha panaszod van. Pl petefészek gyulladás gyanú stb. Ha valamilyen elváltozás van. Egy csak azért mert lassan lefekszel majd a barátoddal... Hát... Majd mosolyog rád kedvesen és szépen hazaküld, hogy majd a szex után gyere vissza.
7/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2010. jan. 14. 08:57
8/13 anonim válasza:
Nem fontos elmenni, csak ha gond van vagy tablettát akarsz. A lényeg, hogy védekezz gumival legalább. És ha majd gyereket is akarsz, akkor menj el előtte, egy ultrahang is kimutatja, ha rendellenes a méh vagy a petefészkek.
9/13 anonim válasza:
Szerintem se fontos majd utána inkább
10/13 anonim válasza:
nemkell elmenni, csakmajd utána. anyukád a fogamzásgátlóra gondolt, de manapság már nemnagyon vizsgálnak az orvosok fenéken át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!