Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy fiú észrveszi egy lányon...

Egy fiú észrveszi egy lányon ha már nem szűz?

Figyelt kérdés
pl. azt mondod gy fiúnak hogy szűz vagy közbe nem...szex közben észre veszi hogy hazudtam?

2014. aug. 13. 17:50
 1/10 anonim ***** válasza:

igen.

Érzi, hogy van-e akadály, vagy nincs.

2014. aug. 13. 17:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha bizonytalan vagy akkor igen.
 3/10 anonim ***** válasza:
Már hogyne venné észre..
 4/10 anonim ***** válasza:
nem valószinü mert van aki nem is vérzik mikor elveszti de ha kiderülne hogy egy ilyenbe kamuzna a csaj nem bíznék benne mert ha egy ilyen kis dologban lazán kamuzik akkor a fontosabb dolgoknál mi lesz ?
2014. aug. 13. 17:52
 5/10 anonim ***** válasza:

valószínűleg igen

de ha még tapasztalatlan, akkor lehet nem

6/10 anonim ***** válasza:
igen.... észreveszi
 7/10 anonim ***** válasza:
Én észreveszem.
2014. aug. 13. 17:53
 8/10 anonim ***** válasza:

Simán. Minek hazudni?

Am LOL. Volt itt egy csaj, aki kínálgatta szüzességét, mert a pasijának bekamuzta, h már nem az. Végül megdumáltam vele, h inkább beszélgessenek el.

Hmn, érdekes kérdés: most hős voltam-e, vagy balfax? :D

2014. aug. 13. 18:10
 9/10 anonim válasza:
Nekem hazudta már azt pasi hogy nem szűz, de az ágyban észre lehetett venni hogy tapasztalatnal és bizonytalan. Szerintem fordítva is így van, a viselkedésedből fogja sejteni hogy nem vagy az, kivéve ha nagyon kevés tapasztalatod van.
2014. aug. 13. 18:19
 10/10 anonim ***** válasza:

"Nem." "Igen." Én meg azt mondom, egyénfüggő. Ha valaki tampont használ, feldugja magának az ujjait, vagy mást, kellően tájékozott, aligha. De messze nem a vagina szűksége miatt. Az visszaáll mindig. Szülés után is elég rendesen. Inkább amiatt kaphatnak rajta a hazugságon, mert mimóza vagy. Nem a vérzés miatt - aki vérzik, azt nem izgatták fel eléggé/fejben nem készült fel. És nem is (feltétlenül) a szűzhártya miatt. Ha te szűz vagy, és iszonyatosan kívánós, ugyanúgy rácuppanhatsz a másik falloszára, mint egy nem-szűz.

8, egyik sem.

2014. aug. 13. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!