Ki hány évesen vesztette el a szűzességét?
Figyelt kérdés
Kérlek írjátok oda hogy lány vagy fiúk vagytok, illetve hogy megbántad-e :D Köszönöm!!2014. aug. 11. 00:12
21/31 anonim válasza:
19. Fel evet värt räm a barätom,nem kapkodtuk el,nem is bäntam meg;)
22/31 anonim válasza:
Majdnem 17. Vártunk kb 8 hónapot. A mai napig boldog vagyok, hogy megtörtént és nem maradtam ki sokáig eme szexuális szépségből.
23/31 anonim válasza:
16 évesen egy akkor 2 éves kapcsolatban és azóta is együtt vagyunk.
20/F
24/31 anonim válasza:
19 voltam, nem bantam meg :)
20L
25/31 anonim válasza:
18 :) egyáltalán nem bántam meg - l
26/31 anonim válasza:
A szüzesség rövid ü...
21 nem bántam meg.
29/F
27/31 Rékcsi válasza:
17
Nem bántam meg. (hozzá kell tennem, h számomra az derült ki, h nincs akkora jelentősége ennek a szüzesseg dolognak, annyi, h kicsit fáj az első szex, de utána kinyílik a világ, és a pároddal, akkor is van mit csinálni, amikor egy esős délután már minden filmet megnéztetek)
17/l
28/31 anonim válasza:
15
nem bántam meg:) bár nem akartam ilyen korán, de ez van:D barátommal történt több mint egy év után és még együtt vagyunk:)
16L
29/31 anonim válasza:
16 évesen
nem bántam meg :)
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!