Ti hogy vesztettétek el szüzességeteket? Milyen volt? Hogy éltétek meg? Hány évesen történt?
Nekem elég érdekes sztori, meg más szemében lehet rib.ancos...nekem úgy volt, hogy mindig cukkoltak, hogy még szűz vagyok, 17 voltam. Egyszer elmentünk bulizni a barátnőkkel Pestre, ott egy szórakozóhelyen megismerkedtem egy sráccal, olyan pár óra ismertség után lefeküdtem vele. Azóta is tart a kapcsolat, szóval annyira még sem cink...egyből megtetszettünk egymásnak aztán elkezdtünk beszélgetni, én azt mondtam neki, hogy 19 vagyok, ő meg 29 volt, csak utána derült ki másnap, hogy nem mondtam igazat, de végül kapcsolat lett belőle...és nem bántam meg.:D
22/L
Csodálatosan éltem meg és a mai napig is így élem meg a szerelmet.
Meg akartam várni még betöltöm a 17-et. Ő azt mondta rendben. Aztán egyik éjszaka már remegtem alig bírtam nélküle, így magamhoz szorítottam és az övé lettem. Azóta is nagyon boldog vagyok, hogy nem vártam vele tovább, mert úgy volt a legtökéletesebb. Spontán jött. Hozzá teszem, hogy előtte hónapokig csak pettingeltünk.
Az elsőnél éreztem fájdalmat, de a partnerem gyengédsége miatt ez élvezetes volt, mivel tudtam, hogy az övé lehetek. Ő is én is nagyon élveztük, ennél jobban nem is tudtam volna elképzelni, mert az orgazmus mellett egyéb élvezetekben is volt részünk.
De elmondom neked, ha akkor nem találkoztam volna a szerelmemmel, akkor lehet a mai napig szűz lennék.
Lényeg, hogy fantasztikus volt, szerelemből ami most is ugyanúgy tart és fog is.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!