Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Barátnőmmel még szüzek vagyunk...

Barátnőmmel még szüzek vagyunk és megigértem hogy várok mert még kissé fél de megbeszéltük, hogy akarjuk. Viszont amiatt hogy nemelegülök ki másnap rettentően fájnak a heréim. Hogyvegyem rá hogy legalább hozzányuljon vagy kiverje?

Figyelt kérdés
2008. aug. 5. 21:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Mi a barátommal először simogattuk egymást ruhán keresztül, aztán ő benyúlt a pólóm alá, következő alkalommal a melltartó alá, aztán levette a melltartóm, de póló maradt, úgy simogatott.

Utánna ruhán keresztül a punci jött, pár alkalom után bugyin keresztül, aztán ő vezette az ő péniszéhez a kezem.

Fokozatosan tök mesztelenek lettünk. jött az, hogy nyalogatott, aztán megkérdezte, hogy mit szólnék a 69-hez, ezzel jött az orális szex, az ujjazás.

Szóval mi így merítettük ki a petting fogalmát teljesen szép fokozatosan.

Bár még nem történt meg a dolog, még szűz vagyok, de eljutottunk oda, hogy nem vagyunk egymás előtt zavarban, kezdjük megismerni teljesen egymás testét, megbízunk egymásban, és hasonlók.

Amikor orálisan elégítem ki először mindig mondta h ha nem akarok ne csináljam, meg nem akarja erőltetni, és ez volt számomra nagyon fontos, hogy ha valamit nem akartam, azt azonnal abbahagyta, és semmit nem erőltet. Elmondja, hogy jó neki, kérdezi, hogy jó nekem, nincs kényszer.

Olyan is van, hogy neki nem sikerül elmennie akkor sem, ha nekem sem, de még csak tanulgatjuk a dolgot.

remélem tudtam segíteni!

2008. aug. 6. 11:11
 12/18 anonim ***** válasza:

Hali!

Kérted, hogy nők írjanak! Hát most elmondom a az én sztorim!

A páromnak hajszálra ez volt a gondja!

Fél éve jártunk már, előtte meg fél évig ment az erős ismerkedés! mindegy, lényeg, hogy én akkor 19 voltam, de a előtte senkim nem volt! Nem féltem a a szextől, csak egyáltalán nem ismertem úgy a férfi testet, hogy bármit kezdeni tudtam volna!párom 27 volt akkor.

De már nagyon kívántuk egymást, és meg jól rámásztam aztán lesz ami lesz alapon ment a gerjedés!

amikor arra került volna a sor, hogy na most szüzesség elveszik, akkor szegény kicsit összegugrott, izgult is, hogy nehogy nekem fájjon meg ki tudja mi játszódik még le a fejetekben. nem jött össze kész! Ezt még kétszer eljátszottuk!

rólam mag a bugyi égett le. Tudom ,hogy neked nem a félhat a godod, csak a páromnak is nagyon fájtak már a heréi.

Aztán egyszer ment a csók és lassan lecsúsztatta a kezem a műszerre és akkor a fene tudja honnét egyszerűen tudtam mit kell csinálni! Aztán kérdezte nem kaphatna egy puszit oda is!

Na én akkor estem pánikba!

Szabadkoztam kicsit, hogy de én nem csináltam még meg stb..

Erre a párom, csak csókold úgy ahogy a számat szoktad!

Ennyi!

Akkorát pettingeltünk utána, hogy huhhh!

Ja később ráéreztem mikor hol jó neki, és ment minden a maga útján!

De egyszer félidőben, szépen hanyatt fektetett és akkor már tényleg minden úgy ment ahogy kell.Szépen finoman csináld, és nem kell kapkodni ,ha érzed, hogy mennél, húzd ki. Simizd kicsit addig, pihenj, és finoman szorítsd meg a pénisz tövét, a párod meg simogassa kicsit a heréket. Idővel teljesen egymásra tudtok hangolódni és minden jó lesz!!!!

Sok sikert és boldogságot!

remélem segítettem!

2008. aug. 6. 12:19
 13/18 A kérdező kommentje:
Huuuu...Nagyonszepen koszonom mindannyiotoknak:)....koszonom. jo tanacsok es tortenetek:)
2008. aug. 6. 17:04
 14/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha szeret a barátnőd nyilván örömet akar neked szerezni...segíts neki..én is nagyon féltem, mert nem tudtam mit kezdjek vele...de nagyon akartam h jó legyen neki..de könnyebb lett volna ha a barátom segyít egy kicsit és nem arra vár h én győzzem le magam a félelmeim..:)

Ja és az hogy FÁJ A HERÉD MERT NEM VERI KI NEKED, NA EZT NEM HISZEM EL!!!BIOLÓGIA TANÁRNAK KÉSZÜLÖK TUDOM HOGY EZ NEM LEHETSÉGES...UGYH LÉGYSZÍVES NE ILYEN SZÖVEGGEL PRÓBÁLD RÁVENNI!!Én ettől olyan mérges lennék hogy pffff

2008. okt. 27. 20:58
 15/18 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszadótól kérdezem - feltételezve, hogy az illető egy nő -, hogy fájtak-e már a heréi?

Gondolom nem.

Szóval akkor akár ide-akár oda a biosz tanári végzettséggel, kiteheti az ablakba.

2008. okt. 28. 09:22
 16/18 anonim ***** válasza:
Utolsó elötti vagyok...ezt tuti behalucináljátok....a barátommal fél évig jártunk mielött pettingeltünk volna és semmi baja sem volt...és biológiailag nincs alapja h fájjon..ugyh remélem a következő életemben férfi leszek, mert már télleg érdekel, hogy ezt hogy beszélik be annyian maguknak...
2008. nov. 11. 20:44
 17/18 anonim ***** válasza:
Pedig van alapja,hogy fájjon.Ha izgalomba jösz,vérbőség alakul ki lent,az orgazmusal pedig a vér kiáramlik onnan,ha ez nem következik be az ott "pangó" vér igen is tud kellemetlen,alhasi,vagy adott esetben heretájéki fájdalmat okozni.Ha meg bilogoia tanárnak készülsz,ne verd annyira a melled,egyrészt mert még nem vagy az,kettő ha az leszel akkorsem leszel mindenttudó.
2008. dec. 25. 19:15
 18/18 anonim válasza:
Ne haragudj h jó egy évvel később írok de hogy ment?
2009. aug. 27. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!