Megéri elveszítsem a szüzeségem egy nálamnál 15 évvel idősebb pasival, akibe nagyon szerelmes vagyok? 15/l
Azért hidd el, hogy vannak olyan 15 éves lányok, akikre rá fogsz izgulni még 30 felett!!! Nem is egy lesz majd, csak várd ki a végét!
#12:
Elég bőven vagyok 30 felett, de sem 20, sem 30, sem a mostani koromban nem izgultam soha 15 éves lányra, mert egy 15 éves gyerek ... akire egészséges felnőtt nem izgul :-P
Kérdező: Kérdezd meg egyébként apukádat! Ő elég releváns választ fog adni :-P
mióta ismered? együtt vagytok? ő szeret téged? te miben fejtenéd ki konkrétan azt, hogy ,,nagyon szerelmes vagy?"
irj privit..:)
Mit értesz azalatt, hogy "megéri"? Ha bizonytalan vagy, akkor egyértelműen nem.
Mellesleg az esetek legnagyobb részében a pasi ilyenkor csak egy kalandot akar egy fiatal, naív lánnyal, semmi többet.Neked kell eldönteni, hogy ez jó-e neked, én pl nem tenném meg, de nem hozhatunk helyetted döntéseket.
Ha ő is komolyan szerelmes beléd, jártok is egy ideje (lehetőleg nem 2 randitok volt), és te is nagyon akarod, akkor oké, csináld, de vállalj felelősséget (védekezés, a pasi objektív megítélése-ne csak azt nézd, hogy most hűű de szerelmes vagy)
na válaszra sem máltatott titeket
meg is érdemlitek
ha szerelmes akkor mért ne inkább mint egy fika gyerekkel besikerüljön neki vmi sza r akcio
az idősebb legalább tudvmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!