Mit csinaljak? Esetleg mondjam h egy elozo pasimmal? De mivan ha lebukok h nem?
Na akkor elmondom
Én még 17 évesen is szűz voltam, a barátnőim 11 éves koruk óta szexelnek fűvel-fával, alkoholizálnak, cigiznek, és sorolhatnám..
Én ennek a tökéletes ellentéte vagyok, mindig kinálgattak, megjegyzéseket tettek a szüzességemre, de szartam rá!
Tisztesség a fontos :) ne hallgass rájuk
Utolsó, és fogadok fel kell rád nézni, mert te különleges vagy. Az a baj tudod, hogy attól, hogy lenézel másokat azért, mert picit előbb el kezdtek élni, még nem érsz többet (akkor sem, ha a sok gyk-es lúzer ezt nyomja....)
(Más: nem értek egyet a 11-12 évesek szexuális életével én se attól még.)
Kérdező: Barátnőidnek semmi köze hozzá szerintem :D Te dolgod.
Lehet nem kellene azon versengeni a korodbeli lányoknak, hogy kinek sikerül előbb elveszítenie, vagy adott idő alatt a legtöbb pasival lefeküdnie. Esetleg ha nem egymás pasiját karnátok kipróbálni, csak mert nehogy már te ne tudd ugyanazt megtenni mint a barátnőd.
Két dolog tuti biztos, az ilyesmint csak te bukhatsz, a fickó meg ennyi idősen nagyívben tesz rá, hogy mit érzel, ha végigmehet az összes barátnődön.
Nem támogatom egyáltalán.... És nem, nem ez az élet. De hadd ne kelljen már fejet hajtani az előtt, mert nem járt benne fa$z, és lenézi azokat, akiben igen... Nem ettől lesz értékesebb.
És azért van a válaszlehetőség, hogy véleményt írjunk.
4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!