Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit csinaljak? Esetleg mondjam...

Mit csinaljak? Esetleg mondjam h egy elozo pasimmal? De mivan ha lebukok h nem?

Figyelt kérdés
Mar nem vagyok szűz..de a barátnőimnek nem mondhatom el meg konkretan senkinek hogy kivel..mivel nem a pasim volt hanem valaki mas pasija..es a bnoim meg folyamatosan ezeket beszelik h mi meg hogy es akkor megjegyzeseket tesznek hogy en meg szuz vagyok mikor meg nem es ugy elmondanam de nem lehet..
2014. júl. 30. 16:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem kell senkinek erről beszélned, ha nem szeretnél, nem az ő dolguk. Ha gúnyosan megjegyzéseket tesznek, ezt elmondhatod nekik is.
2014. júl. 30. 16:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Kinek mi köze a szexuális életedhez?
2014. júl. 30. 16:47
 3/9 anonim ***** válasza:

Na akkor elmondom

Én még 17 évesen is szűz voltam, a barátnőim 11 éves koruk óta szexelnek fűvel-fával, alkoholizálnak, cigiznek, és sorolhatnám..

Én ennek a tökéletes ellentéte vagyok, mindig kinálgattak, megjegyzéseket tettek a szüzességemre, de szartam rá!

Tisztesség a fontos :) ne hallgass rájuk

2014. júl. 30. 16:51
 4/9 anonim ***** válasza:

Utolsó, és fogadok fel kell rád nézni, mert te különleges vagy. Az a baj tudod, hogy attól, hogy lenézel másokat azért, mert picit előbb el kezdtek élni, még nem érsz többet (akkor sem, ha a sok gyk-es lúzer ezt nyomja....)

(Más: nem értek egyet a 11-12 évesek szexuális életével én se attól még.)

Kérdező: Barátnőidnek semmi köze hozzá szerintem :D Te dolgod.

2014. aug. 3. 20:13
 5/9 anonim ***** válasza:

Lehet nem kellene azon versengeni a korodbeli lányoknak, hogy kinek sikerül előbb elveszítenie, vagy adott idő alatt a legtöbb pasival lefeküdnie. Esetleg ha nem egymás pasiját karnátok kipróbálni, csak mert nehogy már te ne tudd ugyanazt megtenni mint a barátnőd.

Két dolog tuti biztos, az ilyesmint csak te bukhatsz, a fickó meg ennyi idősen nagyívben tesz rá, hogy mit érzel, ha végigmehet az összes barátnődön.

2014. aug. 3. 20:52
 6/9 anonim ***** válasza:
4-es pont ez az a mentalitás, amit nem kell hangsúlyozni. Ezzel szinte leírtad, hogy támogatod a 13-14 éveseket a közösülésben. Tudod van az a mondás, hogy "ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.". Csak nem savanyú a szőlő? "Előbb kezdenek élni"? Tehát szerinted azt jelenti AZ ÉLET, hogy valaki szexuális életet él? Ugyan, kérlek.
2014. aug. 3. 21:25
 7/9 anonim ***** válasza:
mondd azt, hogy volt valakid, de megbántott, és ezért nem akarsz beszélni róla.
2014. aug. 3. 21:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem támogatom egyáltalán.... És nem, nem ez az élet. De hadd ne kelljen már fejet hajtani az előtt, mert nem járt benne fa$z, és lenézi azokat, akiben igen... Nem ettől lesz értékesebb.

És azért van a válaszlehetőség, hogy véleményt írjunk.

4.

2014. aug. 4. 10:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem mondtam, hogy ne írj véleményt, csak kifejeztem, hogy milyen szinten nem értek vele egyet. Nem azt mondom, hogy tisztelni kell őket, de nem is ilyen negatívan állni a szüzekhez. Te örülnél, ha egy olyan barátnőd lenne, akit már előtte sokan húzogattak? Mindegy, nem kell válaszolni, költői kérdés volt.
2014. aug. 4. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!