A pasik gumival is "elveszítik szüzességüket"?
Figyelt kérdés
2010. jan. 10. 20:30
21/39 anonim válasza:
Max az idegrendszerem szakad meg..bammeg mér tudnád jobban felhúzni abőrt??xDte jóisten...18évesen ennyi ész...én is tarkónlövés mellett voksolok:$
22/39 anonim válasza:
Elképzelhető igen. Ha a gumi lazán van rajta. De hagy szakadjon el a fitymája minnél hamarabb túl van rajta annál jobb lesz neki később. Régen a fiú újszülötteknek elvágták születésükkor, ám ma már nem csinálják.Így nekik kell maguknak elszakítaniuk a fitymájukat ha el jön az ideje.Ez bizony fáj nekik, és azt hiszik betegség mert a köztudatban sajnos csak a női szüzesség okoz fájdalmat. De ez tévhit! A férfinak sokkal jobban fáj az első!
23/39 anonim válasza:
Nem, gumival nem. 28 vagyok és szűz. Van itt egy fincsi 16-os lány aki él hal egy tapasztalt szűz fiúért??? :D
24/39 anonim válasza:
Nálad mi szakadt el..mert nálam semmi....
25/39 A kérdező kommentje:
23:44. köszönöm! erről beszélek. szóval a többi hozzászólónak ajánlom a tarkónlövést, mert ha egyvalaki megértette a kérdésem akkor aztjelenti nem voltam épp annyira érthetetlen.
2010. jan. 11. 14:33
26/39 anonim válasza:
elszakadt neki közben a gépszíj :D
27/39 anonim válasza:
kedves kérdező, 23:44 csak ironizált!
én nem akarlak bántani, csak leírom normálisan, mert a többiek úgy meglepődtek, h még nem tértek észhez, h normálisan tudjanak fogalmazni.
szóval a férfiakban semminek nem kell elszakadnia! sőt, az még baj is, ha valami elszakad. hogy egy férfi elveszíti a szüzességét, az mindössze csak annyit jelent, h először közösült egy lánnyal. de nincs semmiféle testi változás, mint lányoknál a szűzhártya elszakadása.
szóval nem kell félned, nem fog fájni:)
még jó érzés is lesz, nagyon.
28/39 anonim válasza:
Hát én olyan szűk punciba dugtam, hogy beleszakadt az egész farkam, mikor a csaj fájdalmában felugrott és kifutott a végtelen felé! Azóta is a csajt keresem éjt nappallá téve, hogy ha már őt nem is kaphatom vissza legalább a faszomat adja vissza!
29/39 anonim válasza:
15:50
szerintem te egy méhecske vagy.
30/39 A kérdező kommentje:
:ddddddddddd
2010. jan. 13. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!