Megujjazott és kinyalt a barátom, de utána nem szexelt velem. Miért?
Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 20:18
11/20 anonim válasza:
Te tettél valamit, hogy szexeljen is veled? Ő volt a kezdeményező, Te bátorítottad vagy csak hagytad magad és vártad az áldást? Esetleg megzavart valaki titeket. Tapasztalt fiú, vagy tapasztalatlan. Az is lehet, hogy elélvezett a nadrágjában csak nem vetted észre. Bármi lehet, nem ismerem a szituációt.
12/20 anonim válasza:
Mert ő valójában egy szakállas nő akinek nincs pénisze
14/20 anonim válasza:
Én is csak azt tudom a kérdésedre vàlaszolni hogy birtos kicsi a cerkája vagy homi lehet.
15/20 anonim válasza:
Neked is kell tenned valamit azért hogy legyen valami. Az nem úgy megy hogy te ott fekszel és élvezed a műsort. Egy normális pasi se szeret olyan lányt dugni aki olyan mint egy lebénult matrac.
16/20 anonim válasza:
Mert a befejezést rám hagyta. Küldj privit :)
17/20 anonim válasza:
Fogalmam sincs, de majd én szexelek veled! :D
18/20 glaslo1 válasza:
Mivel nem egyszerre dolgoztatok orálisan egymáson,100%-n meggyőződhetsz legközelebb ha hajlandó vagy viszonozni azt, hogy elvitt a csúcsra!-miszerint rákattansz a nyélre és ha elélvezett, nyalogatod és addig szopogatod amíg érzed a szerelem ízét a szádba lövellni!-ennyire egyszerű! (ne légy önző és viszonozd!)
19/20 glaslo1 válasza:
Vagy előbb kezd te szopogatni, kényeztetni!
20/20 anonim válasza:
Csak óvatosan a nyalogatással,szopogatással!Aki fél,hogy elkap betegségeket,gyógyíthatatlan betegségeket,HÍV,hepatitisz C-B-D-t,stb.,az jobban teszi,ha gumis péniszt nyalogat,szopogat,dug vele,ha már nagyon akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!