Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15 évesen még nagyon korai...

15 évesen még nagyon korai lenne elveszíteni?

Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 16:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
nem. engem érdekel.
2014. júl. 22. 16:57
 12/14 anonim válasza:
35%

NAGYON korai. Én 20 vagyok, és nem bántam meg hogy nem voltam ágyban. Még mindig nem érzem magam elég érettnek hozzá.

Jól gondold meg mit csinálsz. És sose hagyd hogy elvakítsanak az érzelmek. A szex komoly dolog. Meg aztán mit csinálsz, ha jön a baba? A művi vetélést garantáltan nem fogod megbocsátani magadnak.

Nagyon jól gondold meg. Nem viccelek, elbaszhatod az életedet (és a partneredét IS) vele.

2014. júl. 22. 17:19
 13/14 DreamWeaver ***** válasza:
100%
A moderátorok nyaralnak, vagy mi? :D Komolyra fordítva a szót; 15 évesen még gyerek vagy. Persze van, aki 14 évesen azzal a fiúval veszíti el, akit szeret és egy életre szóló élményt szerez és van, aki 22 éves koráig vár vele, és utána még jobban elidegenedik a szexualitástól. Én azt mondom, nem kell elsietni, ha 4-5 év múlva kerül rá sor, még bőven okés vagy. :) Ha viszont úgy érzed, hogy készen állsz rá, és hozzá megbízható partnered is van, akkor azzal teszel rosszat, ha elvi okokból halogatod. Ne hasonlítsd Magad másokhoz. Te egyedi vagy és egyszeri. Mint mindenki más.
2014. júl. 23. 04:30
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem egy picit korai.am.fiú vagy?????

14/L

2014. júl. 23. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!