12/19 anonim válasza:
Én meg kb. 4 napja nem találom a házimuslincámat :'(
13/19 anonim válasza:
15 évesen.. Pont a születésnapomon..
17/F
14/19 anonim válasza:
# 2
Micsodát? Fogaimat,macskámat vagy esetleg a kutyámat?:o
Az attól füg, hogy te most az "Egészség /fogak, szájápolás" vagy az "Állatok / kutyák v. macskák rovatod olvasgatod éppen a Gyakori Kérdések fórumán. :-)))
Én a szűzesség rovatban olvastam a kérdést, így az én válaszom 20 évesen. (Nő vagyok, és utólag is jó ötletnek tartom, hogy egyrészt érett fejjel élhettem át, másrészt azt, hogy azzal, akibe életemben először igazán szerelmes voltam, harmadrészt azt, hogy akkor történt meg, amikor már testemmel-lelkemmel, minden porcikámmal nagyon-nagyon vágytam rá.
15/19 anonim válasza:
#12 sad story :'( ... xDDDDDDDDD
egyébként 16 évesen 2 hónap járás után egy lánnyal
17f
16/19 anonim válasza:
17 évesen veszítettem el a szüzességemet. Lány vagyok.
17/19 anonim válasza:
24 évesen, tudom kicsit későn, de nem zavar. :) F
18/19 anonim válasza:
Még nem vesztettem el semmit :D
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!