Huszonéves Szűz fiuktól kérdezném, mi zavar benneteket jobban? Hogy még mindig szüzek vagytok vagy az ok amiért még azok vagytok?
Én már nem tartozok ebbe a korkategóriába. Ahogyan az egyik előző írta, nekem is sz. fóbiám van, de nekem mindig is az volt, meg egyébként is aggódó természetű vagyok, ettől függetlenül is.
Az ember valahogy meg is szokja ezt az állapotot, nem tudom, hogy én valójában mit is szeretnék. Így bármilyen tapasztalat híján nem tudom, hogy tudnék-e tartósan kötődni egy nőhöz. A legrosszabb az, hogy nincsen hol ismerkedni, de így nem is lehet normálisan ismerkedni. Természetesen engem is dühít ez a tehetetlenség.
Nem az zavar hogy szűz vagyok ès nem voltam
lánnyal, hanem az hogy nem voltam elèg jó senkinek ahhoz, hogy párkapcsolatot kezdjen velem minden igyekezetem ellenère. Kívánom nagyon a szexet, de arra mègjobban vágynèk hogy valaki átöleljen ès azt mondja Szeretlek. Ebből eredően az ok inkább. 20f
Inkább az ok. Az, hogy általában az emberekkel nem merek nem tudok társalogni.
Elvileg egy kis pénzzel és kis bátorsággal eltüntethető a szüzesség.
De miközben elveszíteném fejleszteni szeretném magamat. Sajnos vannak korlátaim.
17:
Pénz az elég egy prostihoz, bátorság meg nagyon jól jön ott, ahol bátorságra van szükség. De ez még nem minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!