Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Férfiak! Ismerkedés/párkapcsol...

Férfiak! Ismerkedés/párkapcsolat szempontjából zavar titeket, ha egy huszonéves lány még sehol nem tart az életben?

Figyelt kérdés

Úgy értem nincs szakmája, rendes munkája és otthon lakik.

Én most ilyen helyzetben vagyok (25 éves) és nem igazán merek ismerkedni, mert kellemetlenül érzem magam, ha szóba kerül az,hogy mivel foglalkozom és mit csináltam eddig. Azt hiszem nem igazán jön be ez a fiúknak, ha egy lány ennyire életképtelen. Azt hozzá tenném, hogy bár még tényleg nincs mit felmutatnom, azért vannak céljaim és terveim. Meg persze emellett ott van az is, hogy milyen ember vagyok. De ez azonnal nem derül ki. Félek ismerkedni, mert attól tartok, hogy nagyon taszítja a férfiakat, ha valaki ennyire szerencsétlennek tűnik. Olyan elvárások nincsenek bennem, hogy a férfi emeljen ki ebből a helyzetből és ő tartson el, vagy bármilyen módon megoldja helyettem az életem. Megoldom magam és ez éppen folyamatban van, csak nyilván nem megy egyik napról a másikra. Na de nem tudok/akarok mindent elmagyarázni azonnal annak, akivel találkozok.

Mit gondolnátok egy ilyen helyzetben lévő lányról elsőre? Szívesen ismerkednétek vele?

Köszi a válaszokat!

2013. okt. 10. 17:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna, ettől még szívesen megismerkednék vele. Sőt, inkább ilyen mint egy túlzottan karrierista, na azoktól kiráz a hideg :) 26F
2013. okt. 10. 17:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen megértem az aggodalmat és együtt tudok érezni veled. Ugyan én még csak 21 éves vagyok, de egyelőre minden ellenem játszik. 2 éve próbálok bejutni egyetemre, de nem sikerül és emellett munkát sem találok, hiszen nincs szakmai tapasztalatom. Én is nagyon vacakul érzem magam, kerülöm az ismerkedést (van barátom, szóval nem azt a fajtát), amikor barátok újakat hoznak magukkal, nem nagyon beszélgetek velük, mert rossz kimondani azt, hogy nem csinálok semmit. Szerintem próbáld meg először rendbe szedni az életedet, megvalósítani néhány dolgot a terveidből és akkor magabiztosabban tudnál ismerkedni is és nem lenne rossz érzésed. :)
2013. okt. 10. 17:15
 3/8 anonim ***** válasza:
nem
2013. okt. 10. 17:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem zavaró és nem kizáró ok.
2013. okt. 10. 17:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem várja el hogy én tartsam majd el akkor semmi gond.
2013. okt. 10. 17:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is így voltam vele, de aztán összeszedtem magam, és elmentem suliba. Most harmadéves egyetemista vagyok, egyre közelebb ahhoz, hogy legyen rendes végzettségem, munkám, és elszakadjak otthonról teljesen.

Ja, és idősebb vagyok nálad. Már akkor is az voltam, amikor az egészbe belefogtam.

Érdekes kérdés: te hogyan vélekednél ellenkező esetben? Van egy olyan érzésem, hogy nem lennél olyan elnéző, mint az itt válaszolók többsége.

2013. okt. 14. 14:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarva. Tetszik, hogy nem várná el a másiktól, hogy oldja meg helyette, de én azért segítenék neki megoldani. :)

30/F

2013. okt. 14. 14:05
 8/8 anonim ***** válasza:
hát jelenleg én is pont abban a helyzetben vagyok mint a kérdező sajnos, nem szívesen ismerkednék ilyen lánnyal, elég szánalmasnak tartom magam így is, talpra kell állnom, de ilyen csaj tényleg nem kéne nekem mert magamat is utálom amiért így élek! 21f
2013. okt. 14. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!