Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 12 évesen elveszteni? Normális?

12 évesen elveszteni? Normális?

Figyelt kérdés
A csaj 12,5 volt a 16 mikor a csaj elvesztette , a fiú már régebben nem a csajjal. A lány most 16 éves rendes aranyos amúgy csöndes lány nehezen barátkozik, a sráccal már nincsenek egytt de szexlni össze járnak, alányka a srácon kívül volt mégegy kapcsolata 6 hónapos de nem volt szex. Korai volt hogy 12 évesen
2014. júl. 15. 05:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy konkrétan nem vágyik rá, de fantáziál arról, hogy szeretkezik egy fiúval. Vagy lánnyal.
2014. júl. 15. 08:24
 12/21 anonim ***** válasza:
Mit? A cumidat?
2014. júl. 15. 08:30
 13/21 anonim válasza:
100%
Én 13.5 évesen vesztettem el egy 18 eves fiúval. Nagyon megbantam mert 1 hónap múlva kidobott 2 évre rá meg megismertem a barátom akivel 3 éve vagyok együtt. Jó lett volna vele elveszteni , de mostmár mindegy :) nem emesztem magam a dolgon, nem lettem ku rva meg miegymás. Az viszont sztem nem jó, hogy a fiú így kihasználja. A lánynak a sarkára kéne állni és elküldeni a pi csaba. 18/L
2014. júl. 15. 08:41
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Ribi vagy te is!
2014. júl. 15. 08:55
 15/21 anonim válasza:
Te meg értelmi fogyatékos :D
2014. júl. 15. 09:43
 16/21 PHP de kóder! ***** válasza:
latom a konzervek mar felebredtek. ok csak a pappal csinaljak
2014. júl. 15. 11:57
 17/21 anonim ***** válasza:

.. " Lehet, hogy konkrétan nem vágyik rá, de fantáziál arról, hogy szeretkezik egy fiúval. Vagy lánnyal."

Lehet,hogy te így voltál .. az egy dolog . De ne általánosíts kérlek ,hiszen nem tudhatod . Vannak még normális azért normális gyerekek . Nekem is van gyermekem ,és igyekszem becsületesen ,odafigyeléssel nevelni . Nem minden gyerek indul el a lejtőn ..él idejekorán nemi életet és züllik el ! Az a szomorú ,hogy sok gyerek éppen a többi gyerek hatására veszti el a szüzességét ,mert nem akarja hogy cikizzék ,kinevessék amiért ő még érintetlen . Én is voltam tizenéves ,még nem vagyok öreg ,jól emlékszem a dolgokra. Volt lázadó korszakom is . De nem kistiniként kezdtem.. 12 évesen eszembe nem jutott fiúzni . A szüzességemet is 17 évesen veszítettem el olyan valakivel ,akivel együtt jártam és szerettük egymást .. . Én modern gondolkodású vagyok .. de van amit nekem sem vesz be a gyomrom .

2014. júl. 15. 13:01
 18/21 anonim ***** válasza:
Inkább őskonzervnek látszol. Az, hogy egy 12 éves szeretkezésről fantáziál, teljesen általános és normális.
2014. júl. 15. 14:10
 19/21 A kérdező kommentje:
Mért használja ki a lányt?
2014. júl. 15. 18:00
 20/21 anonim ***** válasza:
18 ,Drágám én őskonzervnek látszom ?! :D Legyen !!! De nem is égtem ki idejekorán ,mint a mai fiatalságból olyan sokan . :D :D
2014. júl. 16. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!