Normális, ha mindenáron szűz akarok maradni?
Tudom, hogy szokatlan kérdés.
Nem, nem vagyok meleg.
Nem, ronda sem.
Szóval szerintetek ez normális?
Mert egyáltalán nem akarok változtatni.
20/f
Kedves 22.:
Igen ez valóban közhely, de úgy vélem, hogy nem bírnék ki még egy ilyen jellegű csalódást, mint ami a legutolsó volt. Véletlenül sem akarok kockáztatni.
Elég közel álltam az öngyilokhoz, de egyedül valahogy éppen hogy csak túlléptem. Köszönöm a válaszod!
Ugyanilyen vagyok lányban.
19/L
Mindenki csalódik. Ez az élet rendje. Emiatt nem kell lemondanod a jó dolgokról.
3 évig voltam úgy együtt valakivel, hogy folyamatosan zsarolt érzelmileg, öngyilkossági kísérletek, rosszullétek. Ha problémánk volt ezt az utat választotta a változás/változtatás/megoldás helyett. Megbocsájtottam neki mindig, mert szerettem őt még most is szeretem, annak ellenére, hogy kiderült minden csak megvolt játszva. Ráadásul az exével az egyik legkedveltebb elfoglaltságuk volt, hogy rajtam röhögjenek milyen egy hülye pi..a vagyok. És ahogy írtam ezek ellenére is szeretem.
Egy idő után minden csalódásán túl tud lépni az ember.
Ráadásul az ilyen emberek nem érnek annyit, hogy miattuk elcsesszük az életünket.
Én csak a kérdésre fogok válaszolni, mert arra nem nagyon kaptál választ, bár a reakcióidból ítélve, nem is az volt az elsődleges cél... mindegy.:
Nem, nem normális. Lehetséges, előfordulhat valakivel, de semmiképpen sem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!