Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Normális, ha mindenáron szűz...

Normális, ha mindenáron szűz akarok maradni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy szokatlan kérdés.

Nem, nem vagyok meleg.

Nem, ronda sem.

Szóval szerintetek ez normális?

Mert egyáltalán nem akarok változtatni.

20/f

2014. júl. 14. 21:00
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
mire gondolsz #20? Leírta hogy mi a problémája és miért. Igazából az egyik válaszban ugyanez lett leírva csak részletesebben... lol.
2014. júl. 16. 22:05
 22/32 Doruss válasza:
Ha jó neked így, de tényleg JÓ, akkor teljesen oké. De nem hiszem, hogy megéri. Egyetlen csalódás miatt? Félre ne érts, nem becsülöm le, amit átéltél, tudom, hogy szörnyű. De nem szabad hagyni, hogy egyetlen kudarc, vagy akárhány kudarc, megfosszon az élvezetektől. Szabad ember vagy és nem kéne, hogy a múltad korlátozzon. Közhelyes, de igaz.
2014. júl. 17. 17:49
 23/32 A kérdező kommentje:

Kedves 22.:

Igen ez valóban közhely, de úgy vélem, hogy nem bírnék ki még egy ilyen jellegű csalódást, mint ami a legutolsó volt. Véletlenül sem akarok kockáztatni.

Elég közel álltam az öngyilokhoz, de egyedül valahogy éppen hogy csak túlléptem. Köszönöm a válaszod!

2014. júl. 17. 21:41
 24/32 anonim ***** válasza:

Ugyanilyen vagyok lányban.

19/L

2014. júl. 23. 23:57
 25/32 PHP de kóder! ***** válasza:
50%
nalatok, elmebetegeknel ez teljesen normalis. jobb is, legalabb nem szaporodtok :)
2014. júl. 24. 18:38
 26/32 Mokledor válasza:
Ha nem akkor olyan hererákod lesz hogy abból a jóisten sem gyógyít ki . De ott van még a zsebesbácsi ;) ha más nincsen. ez nem annyira normális öreg am ja én is 20\f
2014. júl. 24. 21:17
 27/32 Mokledor válasza:
mármint 20 éves vagyok és már nem vagyok szűz
2014. júl. 24. 21:17
 28/32 anonim ***** válasza:

Mindenki csalódik. Ez az élet rendje. Emiatt nem kell lemondanod a jó dolgokról.

3 évig voltam úgy együtt valakivel, hogy folyamatosan zsarolt érzelmileg, öngyilkossági kísérletek, rosszullétek. Ha problémánk volt ezt az utat választotta a változás/változtatás/megoldás helyett. Megbocsájtottam neki mindig, mert szerettem őt még most is szeretem, annak ellenére, hogy kiderült minden csak megvolt játszva. Ráadásul az exével az egyik legkedveltebb elfoglaltságuk volt, hogy rajtam röhögjenek milyen egy hülye pi..a vagyok. És ahogy írtam ezek ellenére is szeretem.

Egy idő után minden csalódásán túl tud lépni az ember.

Ráadásul az ilyen emberek nem érnek annyit, hogy miattuk elcsesszük az életünket.

2014. aug. 8. 22:38
 29/32 anonim ***** válasza:

Én csak a kérdésre fogok válaszolni, mert arra nem nagyon kaptál választ, bár a reakcióidból ítélve, nem is az volt az elsődleges cél... mindegy.:

Nem, nem normális. Lehetséges, előfordulhat valakivel, de semmiképpen sem normális.

2014. aug. 19. 21:38
 30/32 anonim válasza:
Simán félsz. Miért vonnád meg ettől a csodálatos érzéstől?
2014. aug. 19. 23:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!