Egy 30-40 körüli férfinak "ijesztő", ha a lány szűz?
Tegyük fel, hogy van egy 18 éves lány, aki még nem volt férfival. Idősebb férfiakat ez eltántorítja egy együttléttől vagy csak mégjobban izgatja őket?
Mert végülis lehet úgy is nézni a dolgot, hogy mivel a lány tapasztalatlan, nem akarnak vele vesződni úgymond. Vagy attól félnek, hogy a csaj beléjük szeret, mivel ő volt neki az első.
Vagy cseppet sem bánják a szüzeket?
Én 19 évesen vesztettem el a szüzességem egy 36 éves pasival. Értékelte. De ismerek olyat akinek 18 évvel fiatalabb barátnője volt, ő mondjuk kicsit parázott az elsőnél, de aztán évekig együtt voltak. Meg olyat is ismerek aki kijelentette hogy szűz lány nem kéne neki, de szerintem nem is találkozott még olyannal...
A másik meg hogy egy 18 éves lány ne is legyen túl tapasztalt... (pontosabban ne legyen sok kapcsolaton/pasin túl)
Az meg miért baj, ha beleszeret? Aki csak szexet akar, az ne akarjon szüzeket, az keressen ribiket...
Nagyon is lényeges. Csak szexnél már tapasztalt nő előnyben. Az milyen már, hogy gyűrné a pasi a lepedőt te meg annyira szük vagy, hogy alig bírja begyömöszölni!
Vedd figyelembe, hogy van a nőknek egy biloógiája, A lgtöbb szűz lány olyan szűk, hogy max 2 ujj, ha befér a lyukadba. Míg egy bejáratott csajnál már nem kell azért aggódni, hogy fájni fog és úgy kell beleerőszakolni.
A szexkapcsolatnál a SZEX a lényeg bármily hihetetlen is. Tehát leginkább vagy nem törődnek avval ,hogy neked jó vagy sem, de a normálisabbja nem is veled kísérletezi ki, hogy mennyi a tűréshatárod.
30-40éves pasinak nem 18 évessel kellene kezdeni...
lehet leszavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!