Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 32 éves szűz pasi hol ismerked...

32 éves szűz pasi hol ismerkedjen? Vagy inkább lője le magát és kímélje meg a nőket az ilyen lelki defektes emberektől? Vagy álljon talpára és, , kínozza" a nőket addig, amíg ágyba nem mennek vele?

Figyelt kérdés
A kínzást nem fizikailag értem, hanem lelki terrorral.
2014. júl. 10. 23:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
27%
Ha ez tényleg így van, akkor szomorú, hogy ilyen világban kell élni, hogy az ilyen áldatlan helyzetben lévő embereket kiröhögik. Mondom ezt én, aki még rosszabb helyzetben van, mert én még idősebb is vagyok a kérdezőnél, ugyanebben a helyzetben. Pedig a nőktől nem ezt várná az ember, de egyébként senkitől sem. Ha ez tényleg így van, akkor megérdemelnék, hogy feléjük forduljon a fegyvernek a csöve.
2014. júl. 11. 00:54
 12/25 anonim ***** válasza:
64%
Ugye mennyivel könnyebb másban keresni a hibát mint önmagadban T.utolsó válaszoló?
2014. júl. 11. 01:43
 13/25 anonim ***** válasza:
74%

# 11

Bizonyára velünk van a probléma, hogy nem szimpatizálunk olyannal, aki olyan dilemmát fogalmaz meg, hogy vagy lelövi magát, vagy pedig addig terrorizál másokat lelkileg, míg le nem fekszenek vele. Undorító, beteg fajzat az ilyen, nem érdemli meg még azt sem, hogy része legyen a társadalomnak, ameddig ilyen törekvései vannak.

Te is ilyen beteg lélek lehetsz, mivel rögtön már a fegyver csövével jössz.

Kártékony, veszedelmes alakok az ilyenek, ezekből lesznek a mindenféle nőket erőszakoló, lövöldöző, perverz vadb_armok. Remélem, hogy megmaradtok kisstílű, neten agresszívkodó, provokatív, kis penészes elméjű frusztrált állatnak, és az életben meg nem bántotok senkit sem fizikailag, sem pedig lelkileg.

És nem, nem az a baj, hogy szüzek vagytok 30 felett, és, hogy rossz helyzetben vagytok. Hanem ezek a torz, agresszív megnyilvánulások.

Bár aki ilyen, annak alapból is van lehetett valami defektje, ez pedig megmagyarázza, hogy miért kerülték el a nők világ életében úgy, akár a pestist hordozó patkányt.

Lehet lepontozni, fröcsögni fenyegetőzni! ;)

2014. júl. 11. 03:14
 14/25 anonim válasza:
3%

Aki 32 évesen még szűz, és ez meg is viselte, az eléggé tropára mehetett már lelkileg. nem szeretem a pszichmókusokat, de ha te lelki terrorral akasz ilyet elérni, akkor nálad itt az ideje , hogy felkeress egyet.

A nők pedig általában messziről megérzik, hogy ki az aki vesztesnek tartja magát. Tanácsolták már többen, hogy légy férfi. Pont ezt kéne csinálni, férfiként viselkedni.

Ha nem zavar a pénért vett szex, akkor menj el egy bérnőhöz, lehet segíteni a tudat, hogy már nem vagy szűz, így magabiztosabb lehetsz. Persze valami normálisat kell keresni.

2014. júl. 11. 05:55
 15/25 anonim ***** válasza:
53%

a nők nem szeretik a szerény, tutyimutyi, félénk, önbizalomhiányos, depressziós, panaszkodós férfiakat.

Legyen nagy a p fád. Legyél nagyképű, önelégült, határozott, bunkó. Ha visszautasítást kapsz, még te legyél felháborodva, hogy mit akar ez tőled. Meg nőnek ne is köszönj előre. Ondótalicskák mit képzelnek magukról.

Kicsit túlzás amit írtam, de ebbe az irányba kell elmozdulnod.

2014. júl. 11. 06:15
 16/25 A kérdező kommentje:

Az a nagy baj, hogy lehet hogy nincs is Isten, aki rendet tegyen a nők fejében, hogy ne az olyan nagymenő pasasokkal járjanak, hanem minket is észrevegyenek. Lehet tényleg csak egy életünk van és ezt úgy fogjuk most már nagy eséllyel leélni, hogy soha egy nő sem volt ránk kíváncsi úgy, mint férfira. Nagyon nem akaródzik így már élni tovább.

http://www.youtube.com/watch?v=GAVF0eR0QDs

2014. júl. 11. 08:04
 17/25 anonim ***** válasza:
63%

Lehet, hogy észrevennének, mert mondjuk felfigyelnek arra, h szép a hangod vagy a szemed, vagy bármi apróság, amire nem is gondolnál. De én pl. ha megérzem egy pasin az agresszió legkisebb jelét, azonnal elvetem még az ötletet is, h közelebb engedjem magamhoz.

Amúgy sztem neten a legkönnyebb ismerkedni.

2014. júl. 11. 09:02
 18/25 A kérdező kommentje:
Neten nem írt nekem vissza egyetlen lány sem soha.
2014. júl. 11. 09:40
 19/25 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem olyan mérhetetlenül csúnya vagy aki nem kell egyik csajnak sem. Ennyi a történet. Mivel ocsmány vagy, ezért nincs önbizalmad sem, ami még tovább ront a helyzeten. Az amúgy megmosolyogtató hogy lelki terrort helyezel kilátásba, mert ugyan mivel is tudnál egyetlen nőt lelkileg terrorizálni? Önbizalmad nincs, pénzed nincs, egzisztenciád nincs, tapasztalatod nincs... ha valamit szeretnél, menj el k*rvázni.
2014. júl. 11. 12:31
 20/25 anonim ***** válasza:
52%

" aki rendet tegyen a nők fejében, hogy ne az olyan nagymenő pasasokkal járjanak, hanem minket is észrevegyenek."

Hihetetlen, hogy tovább nyomatod az ostoba, beteg maszlagot. Leginkább a te fejedben kellene rendet tenni, de abban nagyon.

Én pl. nem járok semmiféle nagymenővel, viszont a hozzád hasonlóktól olyan szinten irtózom, hogy arra szavak nincsenek.

És nem, nem az a baj, hogy sikertelen vagy a nőknél, de ezt már leírtam. Normális, valamire való nő sikítva menekül az ilyen hozzáállású pasasoktól.

Ja, és ne próbálj nagyképű, rámenős és nagypofájú lenni, mert úgyis meglátszik, hogy színészkedés, és akkor csak egy groteszk vicc leszel! Még azok a h_ülye nők, akik alapból a nagyképű alakokat szeretik, is sz_arráröhögnék magukat rajtad.

2014. júl. 11. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!