Hány alkalom kell a szexben hogy ne menj el hamar? Úgy értem hogy olyan sokáig bírd mint aki már régóta csinálja? Nemet és kort js írjatok kérlek.
A párom velem vesztette el a szüzességét.
Neki hónapok kellettek mire arra szintre ért,hogy rendes-teljes aktus legyen.
Hát nézd, szerintem ez nem az idő függvénye. Szerencsésnek mondhatom magam, mert már az első alkalomnál is tudtam tudatosan irányítani helyzetet, mert már egyedül is sikerült megismerni a saját működésemet.
A mennyiségi tapasztalat számomra inkább ahhoz kellett, hogy a női testet jobban megtanuljam és megismerjem, a sajátommal már eléggé tisztában voltam akkor is.
29f
Először beismerem nagyon szarul ment. Volt vagy 2 perc :D Ugyan azon éjszaka, ha 7 percet bírtam, de nem voltam elégedett.
A mostani barátnőmnél féltem, hogy mekkora szar leszek, de meglepődtem magamon ugyan is volt vagy fél óra, de akkor is csak annyi, hogy elfáradtam xd meg ő is mondta h hagyjam abba :P
Szóval mindenkinél változó, meg át kell esni a holt pontokon, sok gyakorlást kívánok neked :P
Fiuknak az a bajuk hogy hamar elmennek, a lanyok meg alig kepesek orgazmusra (huvelyileg).
Ez azert igazsagtalansag :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!