19 éves szűz lány vagyok, ez zavarja a fiúkat?
Szia! A fiúk többségét szerintem nem zavarja, ha korban hozzád illő, Én is későn érő típus voltam/vagyok, 16 évesen lett barátom, 17 évesen vesztettem el, míg az osztályom 90%-a már évek óta csinálta. Kb. ugyanez a kérdés merült fel bennem, de 16 éves korom előtt nem is "kívántam" úgy a fiúkat, míg az egyik barátnőm 13 évesen már 2 fiúval is együtt volt (nem egyszerre:D), de neki teljesen normális volt ez neki, és "semmi baja", sem lelkileg sem semmi más. És a barátom szinte varázsütésre jött a semmiből, szóval nyugi, sztem semmi gond veled, majd megismerkedsz egy fiúval és ha őt az zavarja, h szűz vagy, akkor meg sem érdemel, Hidd el!
19/L
Azt fontos elmondanom, hogy nem párkeresési célzattal írtam ki a kérdést, csak a puszta kíváncsiság hajtott.
10-es: hát, ha mindenképp okot kell mondanom, akkor talán azt mondanám, hogy nem érdekeltek a fiúk, csókolóztam már, meg volt is barátom, de..
Egyébként vallásosnak neveltek, de szerény véleményem szerint, szép dolog, ha valaki házasságig nem fekszik le senkivel, de szerintem ez hülyeség
nekem volt "szerencsém" egy 19 éves lányhoz, aki szűzribi* volt, hacsak nem vagy te is ilyen - nem baj, egyáltalán nem zavar, sőt - egyfajta érték
(*értsd: mindenkit átvágott, kikosarazott, járt pár hétig ezzel-azzal..de azt vallotta magáról, hogy még szűz)
"kicsit furcsán érzem magam emiatt. Mármint, hogy eddig nem hozott lázba senki és semmi"
hát én is ezzel a problémával küzdök és ha elmondom a lánynak akivel ha össze jön egy randi és ha szóba jön a téma elmondom hogy szüz vagyok akkor egyböl elhajtanak meg minden... persze lehetnek kivételek! F/20+
# 7
" .... mert sok mögöttes problémára utal.
Ennyi idősen már közel kellett volna engedjen valakit annyira, hogy le feküdjön vele. Ugyanez a tény egy 14 évesnél még természetes, 18 évesen, vagy még öregebben természetellenes. Most lehet ellenezni, vagy épp tagadni, de akkor se normális dolog."
A tiéd is egy vélemény a sok közül, valahol azon a skálán, aminek az egyik végén ott van az vélemény is, hogy "csak házasságkötés után lenne helyes".
Tiszteletben tartom a véleményedet, csak szerettem volna leírni, hogy én annak idején nem véltem semmi mögöttes problémát felfedezni amögött, hogy 20 évesen szeretkeztem életemben először egy olyan férfival, akinek 21 évesen szintén én voltam az első.
Teljesen normálisnak, a világ legtermészetesebb dolgának éreztem, hogy - annak ellenére, hogy szexuális vágyaim már jóval korábban voltak - nekem az a férfi, és az a szerelem hozta el azt a vágyat, hogy életemben először megélhessem ezt a csodálatos élményt.
16
Miert nem olvasol mielott irsz?
Leirta hogy most kezdte el kivanni a szexet.
Egy rutinos ferfinek inkabb nyug mint elony a szuzesseg, de en szivesen felaldozom magam, es vallalnam a kihivast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!