19 éves szűz lány vagyok, ez zavarja a fiúkat?
Privátáradat 3..2..1..
Nem hinném, hogy ez bárkit is zavarna. Valamilyen szinten megtiszteltetés lehet bevezetni egy lányt a szex világába.
Engem nem zavarna és még sokakat nem. A szűz punci jó punci. :D A tudat, hogy te vagy az első...stb. :)
De vannak olyanok (ez a ritkábbik eset), akik a tapasztaltabb lányokat szeretik, akikkel nincs bajlódás..., akinek egyből tövig benyomhatja.. stb.
Az, hogy minden nap maszturbálsz és szexhiányod van, teljesen normális.
18 F
Sokan mondják, hogy nem zavarná őket. De igazából sokakat zavarna. Nem azért, mert ez a tény, hanem azért, mert sok mögöttes problémára utal.
Gondolok itt pl arra, hogy miért az? Ennyi idősen már közel kellett volna engedjen valakit annyira, hogy le feküdjön vele.
Ugyanez a tény egy 14 évesnél még természetes, 18 évesen, vagy még öregebben természetellenes.
Most lehet ellenezni, vagy épp tagadni, de akkor se normális dolog.
Persze az is ott van, hogy nem mások elvárásainak kéne akarni megfelelni, hanem magadnak. ha neked ez így jó, ne foglalkozz azzal, ki mit gondol.
Van akit zavar, azzal ne törődj, az csak magának akar jót.
Engem speciel nem zavarna, sőt.
Örülnék neki, ha én vezethetnélek be a szenvedélyek világába ;)
Köszi a válaszokat! :)
7-es, szerintem nincs velem semmi ilyesmi gond. Úgy értem lelki, vagy hasonlóak, bár magyarázatot nem tudok adni arra, hogy miért alakult így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!