Tervezzük az elsőt, adnátok tanácsokat?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok,és szeretném olyanná tenni az első alkalmat amire a barátnőm örök életén át visszagondolhat úgy,hogy jó érzéssel töltse el és soha ne bánja meg.Segítenétek ? Elég érékeny tipus,zenei ízlésünk hasonló ha ez valamit segít,esetleg elmondanátok,ti hogy szerettétek volna átélni az elsőt ? Bármi ötletet szivesen várnék. Másik gond a védekezés lehet,szúval gumival,de ugye télleg nagyon kis eséllyel szakad ki ? Természetesen ha megfelelően használjuk.2010. jan. 5. 21:09
11/14 anonim válasza:
nem vita, de nekem ( meg még sok másnak ) elszakadt a gumi, aztán meg mi vagyunk a bénák. na, de mind1, már tabit szedek. kérdező, te döntöd el, h h védekeztek. én csak attól akartalak titeket megkimélni, amit én éltem át a gumiszakadás, meg a következő menstruáció között. majdnem minden nap sirtam, h mi van, ha.. :S
12/14 A kérdező kommentje:
tudom,csak aztán jött hogy "de az is biztonságos-de nem-de igen" és nem szeretem ha az emberek vitatkoznak,főleg ha még közöm is van hozzá
2010. jan. 6. 17:06
13/14 anonim válasza:
Októberben volt egy éve, hogy elvesztettem a szerelmemmel és egyszer sem szakadt ki. Lifestyles-t használunk, ami ízesített, mert a simának olyan fura szaga van:S
14/14 anonim válasza:
utolsó előtti vok, és csak a tapasztalatomat irtam le, tisztára jó indulatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!