Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tervezzük az elsőt, adnátok...

Tervezzük az elsőt, adnátok tanácsokat?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok,és szeretném olyanná tenni az első alkalmat amire a barátnőm örök életén át visszagondolhat úgy,hogy jó érzéssel töltse el és soha ne bánja meg.Segítenétek ? Elég érékeny tipus,zenei ízlésünk hasonló ha ez valamit segít,esetleg elmondanátok,ti hogy szerettétek volna átélni az elsőt ? Bármi ötletet szivesen várnék. Másik gond a védekezés lehet,szúval gumival,de ugye télleg nagyon kis eséllyel szakad ki ? Természetesen ha megfelelően használjuk.
2010. jan. 5. 21:09
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
Rakj be kellemes zenét, néhány finom illatú teamécsest gyújts meg vagy csak sima gyertyákat. Vegyél valami finom illatú testápolót.Kezd masszírozással.Attól mind a ketten ellazultok.A zene halk legyen.Biztosítsd,hogy vigyázol rá és,hogy nyugodtan szóljon ha valami fáj neki vagy kellemetlen vagy nem akarja.Továbbá kérd meg,hogy ha van 5lete vagy szeretne valamit nyugodtan bátran szóljon.Ne rögtön bele a közepébe,finoman kis előjáték.Sok simogatás csók,ölelés gyengédség. Gondoskodj róla,hogy semmi és senki ne tudjon megzavarni Titeket. Legyen lepedő,takaró párna,hogy utána és közben kellemesen érezzétek magatokat. És a mondandódból ill. kérdésedből nekem az jött le,hogy Te igazán szereted ezt a leányzót.Nagyon szerencsés.Kívánom,hogy jól sikerüljön.Ha van még kérdésed vagy esetleg bármi.Írj vissza.Nézni fogom ezt a kérdést.
2010. jan. 5. 21:19
 2/14 A kérdező kommentje:
Azt tudom,hogy ő is akarja,csak még nem tudjuk mikor hol,és hálistennek pettingek során is mindig mondja hogy a jobb esetleg mi zavarja.És köszönöm a tanácsaidat,és a jó kívánságokat,így megkévse is BUÉK és remélem jól telt a karácsonyod.Sok boldogságot!
2010. jan. 5. 21:27
 3/14 anonim ***** válasza:
nekunk 3 honap alatt 3 x szakadt ki. szal, annyira nem bizonsagos. ugy rakjatok fel, h ne maradjon benne egy kicsi levego se, es hasznaljatok mellé pharmatexet. ugy biztosnagos.
2010. jan. 5. 21:31
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem lehet hogy a gumi minőségével volt a baj?Tudom hogy felelőtlennek tűnik,de csak azzal akarjuk:$
2010. jan. 5. 21:35
 5/14 anonim válasza:
kedves szakadgumis...:) 9hónapja vagyunk együtt a szerelmemmel,és eddig 1x szakadt ki,akkor is azért mert túl sokat simogattam meg baxgattam a gumit.... :S:S és ezért...hát igen valószínüleg a gumival lehetett a baj...a levegő nem gond... vagy pedig a kedves párod(márhatevagyafiú)nem volt eléggé beizgulva száraz volt magyarul...hmm az első kommentelő nagyon tudja a dolgát profi
2010. jan. 5. 21:44
 6/14 anonim ***** válasza:
durex?? szted rossz minőségű?? mi a baj a pharmatex - el? az első pár hónapban még használjatok mellé olyat is, aztán, ha már gyakorlottak lesztek, akkor lehet csak óvszerrel. de akkor is megtörténhet, h kiszakad, lecsúszik. :S
2010. jan. 5. 21:45
 7/14 anonim ***** válasza:
kedves előttem szóló.. a pasim nagyon is be volt izgulva, különben h a francba állt volna fel a farka?? örüljetek, h nektek még nem szakadt ki.
2010. jan. 5. 21:46
 8/14 anonim válasza:
nem a pasidról van szóóó,rólad te leányzó...neked kéne elég nedvesnek lenni,nálunk is durex volt,durex love az a 3 +1 ingyen....azóta nem is vettünk olyat. ajánlom a masculant. kb már 60-70 szeretkezést azzal játszottunk le és semmi baj nem lett.... a durex love meg pl nekünk rövid volt.pedig 19-20cm ja és a masculanból a vékonyat is lehet használni,isteni érzés tuti biztonság és nem is borsos az ára
2010. jan. 5. 21:50
 9/14 A kérdező kommentje:
Az értelmes hozzászólásokat köszönöm,de Nem értem,Miért jó az embereknek a vitatkozás?
2010. jan. 5. 21:51
 10/14 A kérdező kommentje:
Sajnálom az off-ot,egyébként akkor a védekezési módot sztornózzunk okés?Úgyis nekünk kellesz viselni a következményeket.De nem akarom hogy ezen mennyen a vita
2010. jan. 5. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!