Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A szüzek a társadalom selejtje...

A szüzek a társadalom selejtjei? Mert ugye minden NORMÁLIS ember talál párt vagy legalább eltudja veszteni valahogy.

Figyelt kérdés

2014. jún. 30. 23:10
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
83%

Beteg egy kérdés. Annak mennyivel jobb az élete, aki eleve úgy kezdi egy lánynál, hogy "Gyere Boci, csússzunk egyet"? Nekik olcsóbban adják a kenyeret?

Sok ilyen nagymenő majom úgy van, hogy a 10. csaj sem elég neki, ezért örök igazság a b×i macis vicc :):):).

2014. júl. 1. 04:32
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki szűzként indult. Én is aránylag sokáig az voltam, sose éreztem magam kevesebbnek ettől. Inkább csak az volt rossz hogy nem találok olyat akit szerethetek és aki szeret, a szüzesség abszolút nem gond. Nem tudom páran miért élik meg akkora traumának hogy szüzek. Nem áldás, nem átok, egy állapot...
2014. júl. 1. 09:39
 23/33 anonim ***** válasza:
89%
Miért lenne selejt?? Vannak olyanok, akik normális kapcsolatban akarják odaadni valakinek a szüzességüket, nem mindenkinek jön el ez 18 éves korára. Szerintem az a selejt, aki 13-14 évesen már nem az, mellesleg semmi fogalma nincs a dolgokról.
2014. júl. 1. 14:51
 24/33 anonim ***** válasza:
85%

"A szüzek a társadalom selejtjei?" Nézőpont kérdése. Megkérdezhetnénk azt is, hogy a LaFerrari jó autó?

Ha tüzifát akarsz szállítani, akkor nem. De ha versenyezni akarsz a haverok ellen, akkor igen.

2014. júl. 1. 19:32
 25/33 anonim ***** válasza:
Az vagy aminek magadat tartod :D
2014. júl. 2. 01:18
 26/33 anonim ***** válasza:
nem selejtek, a szüzek a társadalom elitjei, minden normális ember tudja, hogy szex nélkül is lehet élni xdd
2014. júl. 2. 13:27
 27/33 anonim ***** válasza:
Hallottál már Szűz Máriáról? Szerinted selejt volt?
2014. júl. 2. 20:10
 28/33 A kérdező kommentje:
-.-"
2014. júl. 2. 20:30
 29/33 anonim válasza:
81%

22 éves fiú vagyok. Soha senkim nem volt. Igaz vannak hibáim, amiket örököltem, illetve kiskoromban a szüleimnek nem számított, hogy a saját gyerekük milyen körülmények között nő fel, bizonyos alapvető dolgokat a kollégiumi éveim alatt tanultam meg.

Mint mondtam soha senkim nem volt, egyszer lett volna egy buliban lehetőségem elveszteni, mert egy részeg csaj rámmászott, de inkább senkivel sem egész életemben, ha nem lesz senkim.

Majd akkor elvesztem, ha valakivel őszintén, szívből szeretni fogjuk egymást.

2014. okt. 21. 20:18
 30/33 anonim válasza:
Erről inkább az asztrológusokat kérdezd...-_-
2015. ápr. 22. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!