Delika kérdése:
Tényleg észre lehet venni egy lány járásán ha már nem szűz?
Figyelt kérdés
2014. jún. 29. 13:42
11/20 anonim válasza:
izé amikor megerőszakolt egy mosómedve ismerkedés után akkor enyhe gerincferdülésem lett! a szemét
12/20 anonim válasza:
amúgy ezt én is hallottam már, hogy akkor nagyobb terpeszben jár, láttam is ilyen csajokat, de nem tudtam eldönteni, miért jár így...lehet alapban is így szokott
13/20 anonim válasza:
Persze, hogy észre. Mindig a bal lába után a jobbat teszi le járáskor.És ezt soha nem téveszti el.
14/20 anonim válasza:
Persze hogy észre lehet venni. Sokkal nagyobbakat "parasztosabban " lép.
16/20 anonim válasza:
Kicsit gyorsabb szűzhártya nélkül. Kevesebb a súly.
18/20 anonim válasza:
Nem lehet észrevenni szerintem.
19/20 anonim válasza:
Onnan lehet észrevenni, hogy nagyobb a pofájuk és lépten nyomon egy f*asz lóg ki a szájukból... :-)
20/20 Dionsyia válasza:
Jobban kihúzza magát :) ne hidd hogy az a bráner olyan nagy nyomot hagy ám bennük... tájékoztatásodra közlöm hogy a rugalmas hüvely pár perccel a szex után már visszaáll az eredeti méretére. Magyarul - semmi oka nincs a lánynak hogy nagyobb terpeszben járjon... amiről te beszélsz az szülés után. Van amikor egy kb 35 cm fejkörfogatú gyerek bújik ki akkor 4 napig úgy megy a csaj, mint akit fenékbe rúgtak. De az is csak 4-5 napig, normál, beavatkozás mentes esetben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!