Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 30 éves szűz férfiként már...

30 éves szűz férfiként már csak megvetést érdele az ember? Elszúrta az életét és kész? Látszik ilyenkor egy férfin, hogy szó szerint egy lúzer és menekülnek a nők?

Figyelt kérdés

Valaki így vélekedik rólam:

,,mert nem lesz meg benned az a szakajtónyi görcs, amit a nők azonnal kiszagolnak, és Új-Zélandig menekülnek előled miatta. ;)"

Valaki pedig így:

,, hogy szakemberre van szükségem, mert se barátaim, se párom, se szociális életem nincsen".

Munkám van, de ez édeskevés egy nőhöz, ha az előbbiekben sehol sem tartok. Van kiút? Vagy pisztolycső legyen? Félek.

2014. jún. 28. 23:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
48%
Őszinte részvétem. Kimaradt az életedből az egyik legjobb dolog, a szex huszonévesen. Igazából ha mostanában kezdenéd el a szexuális életed, már nem biztos hogy be tudnád pótolni, mert a te korodban már azért a nők gyereket akarnak, vagy már a felének van is, ráadásul férjük, vagy élettársuk van. Nem azt mondom, hogy a szex a legfontosabb dolog az ember életében, de azért akárki akármit mond nagyon meghatározó, hiszen testi kapcsolat nélkül nem lenne életbenmaradás, nem lennének utódok, ezek mellett ugye fizikai, és lelki örömszerzés is egyben. A szex önmagában jó dolog, de ami a te helyzetedben a leginkább rossz, hogy a viszonzott szerelemet sem tapasztaltad meg, és ami a legjobb, szerelemből szexelni.. Szerintem a te helyzetedben szakemberre lenne szükséged, elbeszélgetni valakivel, vagy próbálni olyan lányokat keresni, akik hasonló cipőben járnak mint te. Az a baj, hogy az ember életében nagyon fontos a szex, és ha az nincs jelen, akkor lelki problémáid is lehetnek, ami mégjobban nehezebbé teszi az ismerkedést. Sajnos vannak ilyen emberek, az egyik haverom 23. évében van, és ő is szűz, sőt még csak nem is csókolózott. Sokan azt mondják, hogy nem ciki, hát nézőpont kérdése. Arra a válaszra, hogy esetleg a külsőd alapján nem sikerül barátnőt találnod, arra meg ne alapozz, mert ez egy baromság. Ahogy vannak kevésbé szép lányok, úgy vannak kevésbé helyes pasik is, szóval mindenkinek megvan a párja. A fő okot véleményem szerint a lelki probléma jelenti..22/F
2014. jún. 29. 21:41
 22/25 anonim ***** válasza:

én is 30 éves vagyok :)

bár nekem sok lehetőségem volt, de nem éltem velük.

2014. jún. 29. 22:16
 23/25 anonim ***** válasza:

"Szerintem mióta elterjedtek az társkereső és egyéb chates fórumok könnyű dolog szexre találni valakit."

Férfiaknál ez nincs így, nehezebb, mint élőben.

"vagy próbálni olyan lányokat keresni, akik hasonló cipőben járnak mint te"

Ez tényleg jó lehet, de meglátásom szerint a szűzen maradás oka férfiaknál és nőknél általában eltér. Nőknél gyakrabban van benne a saját döntés - amikor náluk próbálkozó, vagy már velük járó pasikkal végülis nem érzik, hogy meg kéne tenni, és mondjuk sokadikkal se, pedig eljutottak valameddig. Ha ritkán ismerkednek, ilyenekkel sok év eltelhet.

A nők több jelentőséget tulajdonítanak magának a jó kapcsolatnak és szerelemnek, első sorban azt keresik a másik nemben, míg az ilyen szűz férfi sokkal "éretlenebbül" viselkedhet, arra helyezheti a hangsúlyt, hogy hány mellet fogott meg, hányszor smárolt, hány nőt látott meztelenül.

(magamból kiindulva, mert én még ilyen vagyok...)

2014. nov. 1. 22:22
 24/25 anonim válasza:
Teljesen aterzem a problemat. Sok tekintetben magam is hasonlo cipoben jarok. Bar volt egy 13 eves parkapcsolatom, meg egy 1 evig tarto, de egyaltalan nem tartom magam tapasztaltnak a nokkel. A lenyeges differencia kozottunk a hozzaallas. A hozzaallas tesz igazan profiva az elet minden teruleten. A szukseges tudast es gyakorlatot pedig menet kozben megszerzi az ember. Kedves kerdezo. Mindenkepp ajanlom neked, hogy keress fel egy szakosodott holgyet. Elmondod, hogy szuztelenitesrol lenne szo. Sot. En a helyedben min. havonta egyszer mennek. Gyakorlatot se art szerezni. Nem volnal egy Brad Pitt? Ki nem sz@rja le? Igenyesseggel, igenyes oltozkodessel sokat lehet javitani. Szerintem egy noknek is szimpatikus, ha latja, hogy egy ferfi igenyesen es jol oltozott. Tovabba sportolni sem tilos. Jobban is erzed majd magad tole. Onbizalmat es energiat ad. Pl. en nemreg szakitottam. De kb. megvan az akciotervem, hogy mit es hogy csinaljak. Pl. elmegyek majd tancot tanlni is. Neked is ajanlom kedves kerdezo. Szokod a nok kozelseget es erinteset. Nem fogod magad feszelyezve erezni egy ido utan. Amugy rengeteg kozosseg van, amihez csatlakozni lehet. Pl. a Facebook is teli van ilyesmikkel. Es amit mindenkeppen tegyetek, az az, hogy olvassatok onfejleszto irodalmat /Brian Tracy, Napoleon Hill, Dale Carnegie/. El se hiszitek mennyi mindent tehettek onmagatokert.
2014. dec. 31. 09:52
 25/25 anonim ***** válasza:

Keress valami hobbit, ahol nők is vannak és ott ismerkedj (pl. tánc, sport, jóga - bármi, ami tényleg érdekel és vannak nők). Random leszólítgatni nőket szerintem nem lenne értelme a te helyzetedben, mert jelenleg elég kicsi esély van a sikerélményre. Egy baráti társaságban feloldódsz és sikerélményt szerzel, amire tudsz építkezni. Barátkozni is meg kell tanulni, ezt is gyakorold, ha nem megy magától.

Ha zavar a tapasztalathiány, akkor próbálj ki egy számodra szimpatikus prostit, a problémáidat nem fogja megoldani hosszútávon, de lehet, hogy utána jobban feloldódsz. Pár órát és 10-20 ezer Ft-ot megér egy próba.

2014. dec. 31. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!