30 éves szűz férfiként már csak megvetést érdele az ember? Elszúrta az életét és kész? Látszik ilyenkor egy férfin, hogy szó szerint egy lúzer és menekülnek a nők?
Valaki így vélekedik rólam:
,,mert nem lesz meg benned az a szakajtónyi görcs, amit a nők azonnal kiszagolnak, és Új-Zélandig menekülnek előled miatta. ;)"
Valaki pedig így:
,, hogy szakemberre van szükségem, mert se barátaim, se párom, se szociális életem nincsen".
Munkám van, de ez édeskevés egy nőhöz, ha az előbbiekben sehol sem tartok. Van kiút? Vagy pisztolycső legyen? Félek.
én is 30 éves vagyok :)
bár nekem sok lehetőségem volt, de nem éltem velük.
"Szerintem mióta elterjedtek az társkereső és egyéb chates fórumok könnyű dolog szexre találni valakit."
Férfiaknál ez nincs így, nehezebb, mint élőben.
"vagy próbálni olyan lányokat keresni, akik hasonló cipőben járnak mint te"
Ez tényleg jó lehet, de meglátásom szerint a szűzen maradás oka férfiaknál és nőknél általában eltér. Nőknél gyakrabban van benne a saját döntés - amikor náluk próbálkozó, vagy már velük járó pasikkal végülis nem érzik, hogy meg kéne tenni, és mondjuk sokadikkal se, pedig eljutottak valameddig. Ha ritkán ismerkednek, ilyenekkel sok év eltelhet.
A nők több jelentőséget tulajdonítanak magának a jó kapcsolatnak és szerelemnek, első sorban azt keresik a másik nemben, míg az ilyen szűz férfi sokkal "éretlenebbül" viselkedhet, arra helyezheti a hangsúlyt, hogy hány mellet fogott meg, hányszor smárolt, hány nőt látott meztelenül.
(magamból kiindulva, mert én még ilyen vagyok...)
Keress valami hobbit, ahol nők is vannak és ott ismerkedj (pl. tánc, sport, jóga - bármi, ami tényleg érdekel és vannak nők). Random leszólítgatni nőket szerintem nem lenne értelme a te helyzetedben, mert jelenleg elég kicsi esély van a sikerélményre. Egy baráti társaságban feloldódsz és sikerélményt szerzel, amire tudsz építkezni. Barátkozni is meg kell tanulni, ezt is gyakorold, ha nem megy magától.
Ha zavar a tapasztalathiány, akkor próbálj ki egy számodra szimpatikus prostit, a problémáidat nem fogja megoldani hosszútávon, de lehet, hogy utána jobban feloldódsz. Pár órát és 10-20 ezer Ft-ot megér egy próba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!