Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 30 éves szűz férfiként már...

30 éves szűz férfiként már csak megvetést érdele az ember? Elszúrta az életét és kész? Látszik ilyenkor egy férfin, hogy szó szerint egy lúzer és menekülnek a nők?

Figyelt kérdés

Valaki így vélekedik rólam:

,,mert nem lesz meg benned az a szakajtónyi görcs, amit a nők azonnal kiszagolnak, és Új-Zélandig menekülnek előled miatta. ;)"

Valaki pedig így:

,, hogy szakemberre van szükségem, mert se barátaim, se párom, se szociális életem nincsen".

Munkám van, de ez édeskevés egy nőhöz, ha az előbbiekben sehol sem tartok. Van kiút? Vagy pisztolycső legyen? Félek.

2014. jún. 28. 23:08
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Nem beszéltem róla senkinek, nem tudja senki rajtam kívül. Na jó, talán anyám. De neki meg nem kötöm az orrára nagyon a magánéletemet, ami nem is nagyon létezik :D
2014. jún. 28. 23:46
 12/25 anonim ***** válasza:
Akkor meg minek stresselsz, ha nem tudnak rólad semmit ? Még csak negatív kép sem alakulhat ki rólad senki idegennek a szemében. Ezt kellene kihasználnod, nem rinyálni. Persze ahhoz tenni is kell, hogy összejöjjön valami..
2014. jún. 28. 23:49
 13/25 anonim ***** válasza:
8-as! te meg miket írsz? miért nem aludtad ki magad, mielőtt írsz? nem az volt a kérdés, amit válaszoltál!
2014. jún. 28. 23:51
 14/25 A kérdező kommentje:
Ekkora ostobaság nem létezik, amit mondanak, hogy a szerelem akkor jön mikor nem keressük és nem is számítunk rá. Én sosem számítottam rá, nem is jött soha. Vagy ha igen, csak egyoldalú volt. Pedig nem cicababákra bukom.
2014. jún. 28. 23:54
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Én még talán rosszabb helyzetben vagyok, mert idősebb vagyok nálad. Nekem sincsen semmilyen társaságom, barátom. Én sem találok ebből az egészből kiutat, de valahogy tudom magamról, hogy vannak értékeim, még ha ezt nem is tudom kamatoztatni. Egyszerűen engem nagyon irritál az, hogy "vesztesnek" tekintsem magamat, ezért megpróbálom magamban tudatosítani azt, hogy nem vagyok vesztes. Az már más kérdés, hogy ezzel nem jutok semmire egy ilyen félénk, visszahúzódó személyiséggel. Az odáig rendben van, hogy valaki ilyen, hiszen nem egyformák az emberek, ki ilyen, ki pedig olyan. Csak sajnos így egyszerűen nincsen lehetőségem az ismerkedésre. Ez egyfajta ördögi kör.

Megpróbálom tudatosítani magamban, akármekkora szenvedést is okoz ez az állapot, hogy nem az határozza meg egy embernek az értékét, hogy volt-e már szexuális kapcsolata a másik nemmel. Szerintem ezzel a kemény és kegyetlen világgal sokkal nagyobb baj van, mint az ilyen magunkfajta, áldatlan sorsú emberekkel.

Még az a szerencse, hogy le tudom magamat kötni otthon, a kedvenc elfoglaltságaimmal, és így legalább átmenetileg elterelődik a figyelmem. De azért ennyire én sem szeretek egyedül lenni, még ha tipikusan visszahúzódó is vagyok.

Igazából én nem is tudom, hogy milyen kapcsolatra lenne szükségem. Egy ilyen embert szerintem unalmasnak tartanának a nők. Így tapasztalatok híján, nem vagyok biztos abban, hogy tartósan tudnék kötődni bárkihez. Pedig nagyon érzelmes és érzékeny személyiségűnek tartom magamat. Lehet, hogy a sors így akart megkímélni a párkapcsolatokkal és szakításokkal járó érzelmi viharoktól? Ki tudja, de ha igen, akkor ez igencsak kegyetlen módszer a sorstól.

Még az is lehet, hogy ha lenne valakim, akkor megölne a féltékenység. Egyébként is aggódó természetű vagyok, de így lehet, hogy állandó stresszben lennék, hogy fenntartsam az elképzelt páromnak az érdeklődését, és ne unjon rám. Az ember valahogy meg is szokja azt az életet, amiben él, és nem csoda, ha riasztó is egy kapcsolatnak, a kötődésnek a gondolata.

Nem tudom, hogy egy nő mit tudna kezdeni egy ilyen magának való emberrel. Költői kérdés. De az kétségtelen, hogy a nők hiányoznak a legjobban az életemből. Hozzá kell tenni azt is, hogy nekem még normális munkám sincsen. Tehát mindent összegezve, egy hasadt és reménytelen állapotban vagyok, ezt így lehet kifejezni talán.

2014. jún. 29. 01:55
 16/25 anonim ***** válasza:
ha magas vagy, vagy legalább átlagos magas, és a péniszed is ilyen akkor van esélyed.
2014. jún. 29. 08:58
 17/25 A kérdező kommentje:
Ez a baj, hogy nagyon visszahúzódó vagyok én is, de mindig elszánom magamat, hogy na most barátokat szerzek. Aztán egyre nehezebb, nem fogadnak be a társaságokba, mindig csak egyirányú a dolog, csak én próbálok hozzájuk csapódni, megfelelni nekik. Így meg mindig ott vagyok, hogy van két haverom facebookon és ennyi. Soha senki nem ír rám, max ha születésnapom van. Telefonon is csak a munkáltatóm vagy anyám keres (plusz ilyen lehúzós diszpécserek), senki más. Ha elmegyek 1 hónapra egyedül akárhová, a kutya sem keres. Másnak meg olyan gyorsan megy a barátkozás, hogy látom kimegy Angliába, de 1 hónap múlva már sülve-főve együtt van 5-10 baráttal. Nekem meg 1/3 ad élet, vagyis 30 év (ha optimista vagyok és 90 évig elélek)is kevés volt ahhoz, hogy 2 nél több barátot össze tudjak szedni. Ugye a mai ideális nő meg azt várja el a párjától, hogy százával legyenek barátai, sőt befolyásos orvos, ügyvéd, vállalkozó barátai, hogy bármi gond van, akkor ezek segítenek. De ha szinte egy sincs? Ilyenkor úgy néz rád a nő, mintha egy undormány lennél, akit mindenki utál. Mondom, nincs barátom. Erre olyasmi reakció jön, hogy ,,Jesszus, te mit csináltál eddig, otthon ültél 30 évet"? Mondom, nem, de hiába próbálkozok, senki nem akar barátnak lenni, ma ha 23 éves korod előtt (gimi, egyetem alatt) nem szerzel barátokat, igazi barátokat, utána majdhogynem csak érdekbarátságok szövődnek, ahol az egyik vagy a másik hasznot húz belőled. Ha pedig nem fűz hozzád haszon, vagyis nem vagy gazdag, vezető, irgalmatlan nagy kapcsolatrendszerben részt vevő egyén, akkor még érdekbarátnak sem vagy jó. Ritka az az ember, aki úgy tud barátokra szert tenni bárhol és bármikor, hogy azok önzetlenek felé. Régen, szegény megboldogult nagyapám korában máshogyan volt. Nagyapámat mindenki ismerte és szerette annó, több száz igazi, sőt lehet 1000 igazi barátja volt, senki sem várt el tőle semmit sem, mert ne volt gazdag. Igaz TSZ elnök volt, sok mindent ő vezetett, de nem gazdagodott meg belőle, mert földekbe fektette azt, ami azóta elértéktelenedett. De jó példa, hogy akkor még voltak önzetlen barátságok. Most pedig egy fickó mai világban vett ideális ismertetőjele, hogy sok csaja volt, sok jóbarátja van, jól néz ki, jól keres. Ha egyik sem (rosszul nem keresek, de 200 felett sem kapok kézhez), akkor nem veszik emberszámba a lányok. Sajna nem úgy van, hogy zsák a foltját, hogy a csendes visszahúzódó fiú összejön az uilyen lánnyal, mert az a lány is (95%-uk)megvárja még a nagydumás, sok barátot maga mellett tudó, tehetős pasi odamegy hozzá, addig válogat ő is. Ez pedig a kissé magának való pasik magányát hozza magával. Ritka az a srác, aki így be tud csajozni, 10 ből 1. Volt is itt temérdek ilyen kérdés, hogy kissé aszociális emberként van e esély párra. Végigolvasva az ilyen kérdésekre adott kommenteket, majdnem mindig az derült ki, hogy ha lett is párja az illetőnek, akkor 10 ből 9 szer az az illető lány volt, akire egy jobb beszélős, barátságosabb, nyitottabb, extrovertáltabb srác szemet vetett és lett kapcsolatuk. Fiúknál ez sokkal ritkább, mert a fiúknak kellene lenniük a beszédesebbnek, több barátot maga mellett tudónak stb. Meg nekik kell kezdeményezni. Ha valaki pedig nem ilyen, így született vagy így alakult akkor nem nagyon van remény és mentség, mert az ő hibájának fogják azt felróni, nem pedig a környezetének (pl alkoholista apa terrorizálta őket) vagy a genetikának. Senki nem hajlandó a dolgok mögé látni, csak a végeredményt akarja észrevenni, hogy ha magának való, akkor vesszen.
2014. jún. 29. 10:04
 18/25 anonim ***** válasza:
56%
Az a baj, túl sokat agyalsz, agyalsz, és agyalsz. - már az hogy kiírsz ilyen kérdést az is. Ez a társkeresés dolog nem így működik. Szerintem mióta elterjedtek az társkereső és egyéb chates fórumok könnyű dolog szexre találni valakit.
2014. jún. 29. 11:39
 19/25 anonim ***** válasza:
69%
Előző voltam, ja és én elolvastam itt 1-2 eszme futtatást, és ne értsétek félre, de én teljesen nem értem miről beszéltek! Én is voltam szűz (23 évesen vesztettem el), addig félénk voltam én, de eldöntöttem hogy én megváltozok, nyitott vagány gyerek leszek és ez össze is jött :) Úgy bepótoltam az elvesztegetett éveim, hogy a régóta haverjaim csak ámulnak néha. Ja igen a barátok, ha sikeresebb fazon vagy bevonzod őket.
2014. jún. 29. 11:43
 20/25 anonim ***** válasza:

"Ugye a mai ideális nő meg azt várja el a párjától, hogy százával legyenek barátai, sőt befolyásos orvos, ügyvéd, vállalkozó barátai, hogy bármi gond van, akkor ezek segítenek. De ha szinte egy sincs? Ilyenkor úgy néz rád a nő, mintha egy undormány lennél "

Na ezt is rosszul tálalod. Érdekes, nekem is kevés igaz barátom van (3), nem szeretem a nagy társaságot, nem vágyok arra hogy mindenki ismerni akarjon és egy felületes embernek nézzenek, magamnak való vagyok és magányos típus... és én erre büszke vagyok, mert én így jól érzem magam! ;) Érdekes, 1 lány se szólt még le emiatt, sőt legtöbbnek tetszik, hogy én ilyen vagyok. Akkor hogy is van ez? Szerintem te/ti itt sok panaszkodó nem meritek vállalni önmagatokat, megfelelni akartok mindenkinek, emellett nagy elvárásaitok vannak.

2014. jún. 29. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!