Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek mi az oka, hogy...

Szerintetek mi az oka, hogy egy 10/7-8as 25 éves lány még nem volt pasival?

Figyelt kérdés
Az életben tök aranyos közvetlen, buliba is mindig felszed valakit, sokat nevet és kicsit mondjuk sunyi és szarkasztikus, de egyszer részegen kicsúszott a száján, hogy még sosem feküdt le senkivel. Ilyen finnyás lenne? Vagy válogatós..én nem értem..hihetetlen, hogy még senki nem fektette meg.

2014. jún. 27. 22:44
 1/9 anonim ***** válasza:
várni akar a házasságig.
2014. jún. 27. 22:45
 2/9 anonim ***** válasza:
B@$zd meg.
2014. jún. 27. 22:45
 3/9 anonim ***** válasza:
rossz élménye is lehet régebbről
2014. jún. 27. 22:46
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
én is azt mondanám, hogy baz*d+
2014. jún. 27. 22:49
 5/9 A kérdező kommentje:
Ja..mintha könnyű lenne..barát kategóriába vagyok!!!
2014. jún. 27. 22:50
 6/9 anonim ***** válasza:
33%
És ki nem szarja le? Elvileg a barátja vagy, gyakorlatilag a pinája érdekel. Sajnálnunk kéne téged? Dög vagy. Ráadásul bántóan ostoba is.
2014. jún. 27. 23:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, bár én már nem vagyok szűz, de az a kapcsolatom is csak 5 hónapig tartott. Buliban én is mindig összeszedek valakit, de komolyabban nem érdekel, vagy éppen én nem őt.

Én próbálok várni az igazira, komoly kapcsolatot szeretnék és nem úgy dugni össze-vissza. Szerintem ez a lány is azért ilyen, és becsüld meg. Ha meg barát kategóriában vagy és többet akarsz, akkor legyél tökös és vállald fel az érzéseidet. Hátha összejön, sok sikert!

2014. jún. 28. 00:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Rád vár, csak töketlenkedsz.
2014. jún. 28. 15:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem volt ideje. :D
2014. jún. 28. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!