Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Életem talán legnagyobb...

Életem talán legnagyobb őrültségét készülök elkövetni. Megtegyem? (Hosszú. )

Figyelt kérdés

Nem kérem, hogy ne itélkezzetek. Megérdemlem, hogy elítéljetek, bántsatok, megvessetek, mert rossz amit teszek. , s ha megteszitek talán észhez térek...

20 éves vagyok, azt hiszem kétszer voltam szerelmes. Az első "szerelmem" csúnyán átvert a LEGJOBB barátnőmmel, hosszú story, lényeg, hogy óriási csalódás volt, bár még gyerekek voltunk (15 évesen).

A másodikra pedig, már 3 éve várok... még mindig úgy érzem, hogy ő az Igazi, annak ellenére, hogy elutasított, amikor 2,5 év után bevallottam neki, hogy mit érzek... Miért várnék rá tovább?!

Azonban 1 éve belépett az életembe valaki, aki azóta a legkülönlegesebb személy számomra. Nagyon jól kijövünk, vicces, kedves, okos, ritka jó ember. Eleinte szinte bátyámnak tekintettem, mert megértett, segített ha tudott, stb, viszont vonzódtam is hozzá. Később kiderült, hogy kölcsönös az érzés. 5 hónappal ezelőtt pedig megcsókolt.

Végre valaki, aki eltudta valamennyire felejtetni velem az előzőt (a nagy Ő-t).

Pedig nem szabadott volna... Sose szabadott volna belemennem, neki végképp nem. Mert... szóval mert.. HÁZAS.

Én pedig egy naiv liba, mert 5 hónap alatt annyira hosszászoktam, és megszerettem (bár nem szerelemmel, hanem inkább ragaszkodással), hogy úgy érzem vele megtenném (először!!!). Én, aki annyit vártam az igazira, erkölcsös "jókislány" voltam, hol vagyok most...

Erre emlékezzek vissza egész életemben? Nem mesélhetném el senkinek, egy nagy hazugság lenne az egész... De akarom, nagyon vágyom rá. Ha most nem teszem meg még kitudja meddig kell várnom, amig találok valakit akivel egy hullám hosszon leszek. (Eddig sose volt ilyen, csak ő, 20 év alatt...)

Jöhet a fejmosás!

2014. jún. 27. 21:21
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Nem remélek semmit. :)
2014. jún. 27. 21:47
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
én nem adok fejmosást, de ennek csak rossz kimenetele lehet. annak a házasságnak már úgy is fuccs, de az tuti hogy veled se maradna.
2014. jún. 27. 22:40
 23/37 anonim ***** válasza:
Szia! Ne tedd meg,.en tudom mirôl beszelsz ..nehez ,.de helyes. Inkabb varj mèg egy kicsit ,minthogy egy hazas emberrel lefekudjèl raadasul elsonek.
2014. jún. 28. 00:07
 24/37 A kérdező kommentje:

Köszi, utolsó! :)

Beszéltem ma vele, és abbahagyjuk. Irtó nehéz lesz, de muszáj.

2014. jún. 28. 13:36
 25/37 dododen válasza:

A lelki ismeret furdalás örökre az életed része lesz ha ezt megteszed.

NE!!!!!!!!!

Ez nagyon nagy bűn és szörnyű lenne ha megtörténne.Hidd el lesz majd valaki az életedben aki a férjeddé válik majd.nem kell ezt siettetni.

2014. jún. 28. 14:25
 26/37 A kérdező kommentje:
Igazad van, köszi!
2014. jún. 28. 15:17
 27/37 anonim válasza:
Ha szereted és szeretnéd megtenni, tedd meg! Döntsd el te magad. Milyen típusú ember ez a házas férfi? Milyennek ismerted meg?
2014. jún. 28. 22:26
 28/37 anonim válasza:
Én vagyok az a 27-es válaszadó, olvastam egy cikkben vagy valahol az interneten hogy az idősek visszatekintve az elmúlt éveikre azt bánják meg leginkább amit nem tettek meg, amihez nem volt bátorságuk, vagy a túlzott szemérmesség visszahúzta őket. Az én első alkalmam elég ciki volt és nem volt jó, de nem bántam meg, egyfajta felszabadulásnak éreztem 20/l
2014. jún. 28. 22:29
 29/37 anonim ***** válasza:
75%

A 23; 25 -re figyelj kérdező, ne arra, aki le akar húzni a mocsárba. Ne akard mindenáron elveszíteni, amiből 1 van.

És különben is, várd meg a tiszta szerelmet:

"Aki azt mondja, hogy a nyírfa leányos, okvetlenül tévedne. Sokkal inkább, nagyon ritkán, elvétve, üde és fiatal leány, aki nyírfaszerű. Olyan karcsú, és olyan harmatos csillogása van, olyan egyszerű, sugárzó, hogy csak egyféleképpen lehet megközelíteni, gyengédséggel. Szűzies. Távolról sem abban a bántóan immorális értelemben, ahogy a morálfilozófia, és nem olyan brutálisan irreális értelemben, ahogy az orvos használja. A szűziesség nem fiziológiai állapot, és nem függ semmiféle elváltozástól.

Ahol szűziesség van, ott nem lehet elvenni és nem lehet elveszteni. Hogyan lehet a szerelemben elveszteni?

Éppen akkor veszti el, ha nincs szerelem.

Nincs szűzies szerelem?

Amelyik üde és gondtalan. Egyszerű és tiszta. Olyan, mint a nyírfa. Nincsenek olyan szavak, amelyek olyan gyengédek, mint az ágak hajladozása? Nincs olyan mozdulat, amelyik olyan gyengéd, mint a levél hangtalan meglebbenése? Nincs olyan ölelés, amelyik úgy nő tovább, ahogy a nyírfa kinő a földből? S ez a szűzies szerelem, ezek a gyengéd szavak, ez az édes csecsemőmosoly, ez a nyírfaszerű ölelés, nem virágmorál? Virágzani? Belenyílni a világba néma fehérséggel, önmaga bájába beleremegve, mint a sima vízszínen csillogó fénysugár?"

[link]

2014. jún. 28. 23:43
 30/37 anonim válasza:
Le akarom húzni a mocsárba? Hadd tegye már azt amit akar, nem? "De akarom, nagyon vágyom rá" a kérdező írta, a következményeit nem lehet előre tudni. Lehet, hogy egy olyan kapcsolat lesz amire majd szívesen emlékszik vissza, vagy olyan amire nem. Ki tudja előre? Azt tegye amit akar amit érez, amire vágyik. Ha olyan erős erkölcsi gát van benne akkor nyilván nem fogja megtenni, de lehet, hogy nem találja meg az igazit, de lehet, hogy igen. Ki tudja előre? Én nem mondom, hogy feküdjön le vele. De azért a másik oldalt is látnia kellene, mivel elég egyirányú válaszokat kapott, gondoltam más nézőpontból világítom meg a helyzetet.
2014. jún. 28. 23:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!