Hogyan mondjam el bárkinek is? Nagyon rossz döntés volt?
"Minden létező dolgot megtett/ megtettem abban a 15 percben"
Nem tudom hogy férhet bele 15 percbe minden. De nem lehetett nagy élmény egy 15 perces "szeretkezés".
Mit nem értetek ezen?
Egy 13 éves kislány nem tud ellenállni egy 16 éves srácnak - érthető okokból. Erősebb, stb. Hát, kvázi megerőszakolt, mondd el a szüleidnek, aztán feljelentés, vagy ilyesmi.
Azért kíváncsi lennék, ha a ti lányotokkal történne, akkor is azt mondanátok-e, hogy így jártál, meg mit sír a szád, nem kell hagyni magad...
Aki szerint meg: "ha nem akarom, nem teszi meg", jó nagyot téved. Fizikailag még mindig a pasi van fölényben, rúgkapálhatsz akárhogy, ha sikerül úgy lefognia, hogy moccanni se tudj, akkor ennyi. Engem a saját barátnőm - kb. egy súlyban vagyunk - szorított úgy a földre, hogy azt sem tudtam, mi merre hány méter, hát még, ha egy férfi teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!