Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy vegyem rá? És ha belemenn...

Hogy vegyem rá? És ha belemenne elveszíteném?

Figyelt kérdés
1 hónapig voltam együtt a barátommal. Ezalatt ő többször is próbálkozott, de nekem nem ment még. Az lett volna az első alkalom. Ő szakított , mert nem volt szerelmes belém. Viszont én szeretem és azt szeretném ha abban is ő lenne nekem az első. Ő viszont nem ment bele.Tudom hogy úgyéerzném , hogy kihasznál , ezt ő is megmondta. De én 100%ig megbízok benne. Tudom , hogy ő vigyázna rám , odafigyelne , és hogy vele jó lenne. Eltudom úgy csábítani hogy megtegye? Most amúgy barátok vagyunk. De félek attól is , hogy elveszteném barátként ha megtörténne. Mit tehetnék ?
2010. jan. 4. 17:25
 1/9 anonim ***** válasza:
85%

Keress másik fiút! Nem érdemelsz egy ilyen gyereket. Ne haragudj, de tuti azért szakított mert nem feküdtél le vele. Nem pedig azért mert nem volt beléd szerelmes.

Örök életedre bánnád ha neki adnád azt amiből csak 1 van neked...

2010. jan. 4. 17:32
 2/9 anonim válasza:
100%
Várnék, míg megtalálnám azt a fiút, aki ugyanúgy akarná, mint én! Hova rohansz? A barátod is megmaradna barátnak:)
2010. jan. 4. 17:33
 3/9 anonim válasza:
100%

Tipikus kérdés, hány évesek vagytok?????

Okosabb lenne, ha keresnél olyat, aki viszont szeret, és elég türelmesen kivárja, amig készen állsz az együttlétre. A figyelmesség, gyengédség át fog segiteni a kezdeti nehézségeken. A "jóbarát" meg tényleg használna csak, azért fair, hogy nem él vissza a helyzettel ennyi próbálkozás után. Nem ártana komolyan venni, mert egy életreszóló rossz élménytől nehéz megszabadulni.

2010. jan. 4. 17:33
 4/9 A kérdező kommentje:
Én 18.
2010. jan. 4. 18:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, le ne feküdj vele!!! Csak mégjobban kötődnél hozzá azután. ez 100%. figyelj pontosan uyganiylen helyzetben voltam, szakitottunk a pasimmal és megbántam h nem feküdtem le vele (gondoltam akkor) aztán összejöttem egy fiuval és azóta is vele vagyok már 1éve és végülis vele veszitettem el, áldom az eget h nem tettem meg egy oylannal aki nem szeret engem.
2010. jan. 4. 18:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne vedd rá sehogy. Én is jártam hasonló cipőban, és én rávettem annak idején a barátomat pettingre, de arra sem kellett volna. Amikor megtaláltam az IGAZIT, akkor szörnyen bántam a dolgot. Hidd el megéri várni. Eljön az a fiú, aki ugyanannyira szeretni fog, mint te őt, és akkor tényleg szép lesz az első együttlét. Ha lefeküdnétek, tuti, hogy barátként elveszítenéd. Ne legyél buta!
2010. jan. 6. 10:09
 7/9 anonim ***** válasza:
81%
Érdekes.1 hónapig együtt voltatok,azalatt próbálkozott.Akkor nem akart kihasználni??Akkor is nagyon jól tudta hogy nem szeret akkor meg lett volna képe lefektetni.:S Bocsi hogy ezt mondom,de ő nem kapcsolatot akart eddig se hanem csak megd*gni.Aztán gondolom előtört belőle vmi gerincesség mert észrevette hogy te kezdesz belé szerelmes lenni ezért szakított úgy hogy ő "nem szeret".Hagyd a fenébe.Azzal feküdj le akivel viszont szeretitek egymást!
2010. jan. 6. 11:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
utolsó vagyok:még annyit hogy 1 hónap még nem olyan"nagy "idő.Esélyt sem ad arra hogy megszeressen:S:/
2010. jan. 6. 11:13
 9/9 anonim válasza:

Ne feküdl le vele, mert tényleg csak jobban kötődsz majd hozzá. Nekem 1 alig ismert srác volt az első és nem bántam meg, hogy ő volt, mert nem az "okozott" fájdalmat akit szerettem. 18 évesen tettem meg és örülök neki h "idegennel".

L20

2010. jan. 6. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!