Első alkalom (bővebben lent)?
Most hétvégén utazunk egy hétre külföldre kettesben a barátommal, és én még szűz vagyok. Kint kerülne sor az első alkalomra. Az a kérdésem, hogy ezután ugye tudok fürdeni a tengerben? Csak mert több helyen is olvastam, hogy voltak, akik még másnap is véreztek kicsit...
A másik kérdésem, hogy az első alkalom után mennyi idővel lenne célszerű, hogy újra lefeküdjünk egymással? Rögtön másnap már lehetne?
Szerintem kint NEM fog sor kerülni rá, ha ennyire tervezgetitek. Ti tudjátok, mindenesetre csak spontán :)
Én egyáltalán nem véreztem, pl., a kövi menet meg mikor úgy érzed, mehet. Mivel az első valszeg kellemetlen lesz, eltántoríthat. Nekem nagyon fájt, de már másnap csináltuk, hadd szokjam :D
Ha igazán szereted és megvan a kölcsönös bizalom akkor nyugodtan add oda magad, csak tudod ezt így nem jó megtervezni, hogy majd a nyaraláson. Ha előtte kap ela pillanat előtte, ha utána utána, ha közben akkor meg közben veszted el, így hogy a pillanat visz rá sokkal kellemesebb éjszakád lehet mint egy megtervezettel.
Amúgy meg a vérzés nem tart sokáig ilyentől nem kell tartani, a következő alkalmat pedig amikor te akarod, ha úgy érzed akár már másnap.
Szép dolog ez a szerelem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!