Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek veszítsem el a...

Szerintetek veszítsem el a szüzességemet egy prostival? 19/F

Figyelt kérdés

Már elszeretném veszíteni és egyszerűen a csajozás se megy nekem, gondoltam felhívok egy igényes prostit vannak ilyen internetes oldalak és elveszítem vele!

szerintetek? szüz fiúkat is vállalnak?

2014. jún. 18. 10:04
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

"Igényes prosti"? Hát ilyet se hallottam még :D Mind olcsó senki, kár szépíteni. Hozzám meg olyan srác ne nyúljon, aki ilyet fogott.

22/N

2014. jún. 18. 14:52
 12/31 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi abban a nagy szám, hogy prostival veszti el valaki vagy nem... !?

Veszítsd el, cimbora! - én azt mondom.

Oly mindegy, hogy az igazival vagy egy prostival veszted el.. (Lehet az igazi el sem, jön?) - Hisz mondani szokás.. -> Egy kapcsolat sem tart örökké.. szóval nincs olyan, hogy az igazi..

Igen, vállalnak (már amelyik) szűz fiúkat, de ez általában fel van tüntetve az adatlapjukon..

Egy kis segítség, ha mennél: Gumit Mindenképpen(!) húzz, csókot nem ajánlatos váltani (kivéve, ha szereted a perverz/bizarr fílinget) ...

Továbbá gondolom, nem dicsekednél vele.. Miért is?

- Ha elújságolod a barátoknak/haveroknak/ismerősöknek nem dicsérni fognak, hanem lenéznek, kiröhögnek.. ->

-> Nem azért, mert prostival vesztetted el!

-> Hanem azért, mert ilyen 'későn' (avagy 19 évesen) !!

Tudniillik a mai fiatalság (14-24 éves korig) cikinek tartja, ha valaki 18 év felett veszti el a szüzességét..

Tehát, én csak bátorítalak a döntésben.. Nyugodtan elveszítheted prostival is... (De, csak igényessel!)

19/F

2014. jún. 18. 15:40
 13/31 anonim ***** válasza:

ma 14:52

Igényes:

Arra érti a kedves kérdező, hogy nem koszos utcán álló..

Hanem, aki háznál fogadja..

Melyik bolond mondaná el, hogy kivel volt előtted?

Vagy, éppen honnan tudod, hogy XY barátod mit/miket csinált előző barátnőjével?

Gondolkozz el rajta, mielőtt butaságot firkálsz..

2014. jún. 18. 15:42
 14/31 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó válaszoló, attól, hogy lakáson fogadja, attól még olcsó senki, de nagyon okos-ügyes vagy, hogy megmondtad a tutit, amit mindenki értett, csak épp van, akinek nem az a minőségbeli különbség, hogy helyileg hol *válkodik valaki.

Ettől még ótvar gusztustalan.

2014. jún. 18. 19:45
 15/31 anonim ***** válasza:
Rajtad áll. Ha szeretnéd csináld. Én is 19 évesen vesztettem el de soha nem tartottam cikinek. Igaz én a barátnőmmel. Szerencsém volt mert olyan a kinézetem mint egy ukrán traktorszerelő akit minden nap összevernek a kocsmában. Legalábbis szerintem.
2014. jún. 18. 21:38
 16/31 A kérdező kommentje:
igen! tehát én házhoz szeretnék menni nem egy utca sarkon álló csaj szeretnék.felszedni... ciki ciki,.mem.nem én.már.nagyon elszeretném veszíteni
2014. jún. 19. 02:04
 17/31 A kérdező kommentje:
Bocsi az írásert telon vagyok
2014. jún. 19. 02:05
 18/31 anonim ***** válasza:

Nyugodtan elmehetsz. Azok közt is van olyan akiről meg nem mondanád civilben hogy prosti.

Legyél vele kedves/ udvarias (értèkelni fogja) nyugodtan össze bújhatsz vele, szeretgetheted. Smárolni, kinyalni nem érdemes, de ezen kívül olyan mintha barátnöd vola egy órácskára.

2014. jún. 19. 09:10
 19/31 A kérdező kommentje:

Nagyon gondolkozok rajta, csak az a baj, hogy a mai lányok már "érettek" túl vannak az első "kalandjukon" és nekem ez ciki,hogy én még nem.

Ha esetleg össze is jönnék egy lánnyal akkor is az lesz,hogy "jajj kis szüz fiúcska" :) lehet,hogy csak én gondolom így

2014. jún. 19. 10:14
 20/31 anonim válasza:
Szerintem ne tedd. Tuti százszor hallottad már, de az ilyen munkát végző nőknél fenn áll nagyon sok betegség lehetősége. Szerintem te sem élveznéd, hogy az aktus után hetekkel,hónapokkal később kiderülne, hogy összeszedtél valamit. Jó persze nem biztos, hogy lesz valami bajod, de sosem lehet tudni. Érdemes kivárnod a tökéletes párt. Hidd el, ha igazán szeret téged valaki akkor nem fog számítani, h szűz vagy. Sőt, ha úgy van és a lány már nem szűz és igazán szeret akkor, ha arra kerülne a sor, hogy együtt legyetek,a lány szerintem segítene neked. De ehhez elég szoros érzelemnek kell lennie köztetek. Ha meg nem megy igazán a személyes randi, akkor regisztrálj az társkereső oldalra és ismerkedj ott. Van pár ismerősöm aki ilyen oldalakon talála meg a mostani barátnőjét/ feleségét és elárulom ők nem egy önbizalomtól túltengő személyek voltak akkor amikor elkezdtek az interneten ismerkedni. Ne add fel. :)
2014. jún. 19. 10:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!