Lányok, összejönnétek egy hallássérült pasival, akinek jó teste van és jól néz ki, csak annyi hogy hallókészüléket hord, de attól még hall jól? Vagy ez visszataszít titeket? Kort írjatok légyszii!
Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 12:20
21/29 anonim válasza:
sztem ennek nincs akadály:) sőőtt:D egyik haver/span is így van és olyan nőket vonz(hozzá teszem:D én mikor megismertem 2 hétig nem láttam hogy ott van a fülében az a nem tudom hogyhívják)
22/29 anonim válasza:
nekem volt olyan barátom..engem nemzavar..söt szeretem és teccenek az ienek..volt oan barátom aki dadogott..és azis aranyos volt..szal nem...
16L
23/29 anonim válasza:
Szia!Engem se zavarna,kicsit se. 16/L
24/29 anonim válasza:
Persze
Nem tehet róla h neki ilyet kell viselnie.
25/29 anonim válasza:
Ne állítsd a készüléket hangos érzékenyre, mert akkorákat visítanak ordítanak élvezés közben egyes csajok, hogy " megsüketülsz" teljesen:))))
26/29 Ilent válasza:
Engem egyáltalán nem zavar, a barátomnak is hallókészüléke van. Bár ő igen szégyenlős típus, hosszabb haja van, amit úgy fésül, hogy eltakarja a kis kütyüt. De ha a ''belsővel'' minden stimmel, a ''külső'' szerintem mindegy. :)
15/L
27/29 anonim válasza:
Érdekes válaszok. Ha van önbizalom, akkor nincs probléma.
Érintett.
28/29 anonim válasza:
Hallássérült vagyok én is, így ennek még örülnék is :)
14/L
29/29 anonim válasza:
Abszolút nem zavarna, főleg hogy én is ebben a cipőben járok. Mármint hallókészülékem van :D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!