Egy tanácstalan pár várja reménykedve a segítő válaszokat?
Figyelt kérdés
Barátnőm 19 én lassan 20. Lassan 2 éve vagyunk együtt.Kissé visszahúzódó de örömteli lány volt ahogy megismertem anno. Ő még szűz még barátja sem volt amikor összejöttünk. Lassan bevezettük egymást a petting rejtelmeibe is. De tényleg csak lassan, semmit nem akartam elsiettetni. A probléma akkor vetődött fel amikor a szeretkezés következett volna.Meg volt minden hosszú előjáték, romantika , kellő magabiztosság az ő részéről is. Csak hogy amikor óvszer felhelyezés után próbáltam kissé esetlenül be találni egyszerűen nem ment. Néztem ujjal, és bizony csak 1 ujjnyi rés volt ott, próbáltam mindenfélét a tágításra kevés sikerrel. Abba maradt a szeretkezés, rá fogtuk hogy még biztos izgult és majd legközelebb... De legközelebb is pontosan ugyan ez a probléma állt fenn. Voltatok már hasonló helyzetben? Adnátok tanácsot vagy segítenétek? Nagyon hálásak lennénk.2010. jan. 3. 09:16
1/6 anonim válasza:
Szia! elöbb ujjal próbálkozz mikor izgatod,lassan told be 1 ujjad és így tovább.elösször az sem kellemes de így jobb lesz a folytatás.ha fáj neki állj le d ne húzd ki az ujjad csak ne mozgasd és megszokja közben folytasd a kényeztetését. a hüvely egy tágulékony kis rés, de van akinek lassan tágúl.sok sikert
2/6 anonim válasza:
Egyetértek az előző válaszolóval.
Először csak ujjazd. Kezd csak egy ujjal. Izgasd őt. Amikor látod, hogy kellő izgalmi állapotba került, próbáld meg kettővel.
Lehet, hogy egy picit fájni fog neki, de ki lehet bírni.
Amikor érzitek, hogy a két ujj is simán megy, mehet a szex :)
3/6 anonim válasza:
Az előttem szólóknak van igazuk,közvetlen előtte ujjazd,úgy ahogy mondták,de én még annyival kiegészíteném,h használj bő SÍKOSÍTÓT mellé,mert az ilyen esetben sokat tud segíteni!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2010. jan. 3. 12:47
5/6 anonim válasza:
Vagy pedig nyaligasd meg. És közben mozgasd a hüvelyében az ujjadat. Ettől tuti nedvesnek kell lennie.
6/6 anonim válasza:
ültesd bele a csajt magyarul ő legyen felül sokkal egyszerübb.Bár nekem ien problémám nem volt mert nekem az első szex az 28 éves csajjal volt én pedig csak 14 vtam szal ott nem volt baj de nálam az a tapasztalat h ha szűz a csaj akk sokkal könnyeb ha beleülteted.18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!