Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy mondjam meg neki, hogy...

Hogy mondjam meg neki, hogy csak arra kellett, hogy elveszítsem valakivel?

Figyelt kérdés

Lefeküdtem egy sráccal és ő volt az első.

Jó volt vele, élveztem a dolgot és tényleg jó emlék maradt. Viszont én azt hittem, hogy utána annyi és többet nem akar találkozni, mert elég népszerű és jól is néz ki, nem olyannak tűnt, aki sokáig foglalkozna egy lánnyal.

De folyton írogat, azóta már többször találkoztunk és nagyon aranyos, kedves és totál félreismertem.

Azt hittem, hogy nagyképű, elkényeztetett idióta, aki jó az ágyban, de az utolsót leszámítva egyik sem igaz rá.

Én meg csak azért kerültem hozzá közelebb, hogy tapasztalt sráccal veszítsem el.

2014. jún. 13. 23:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretted meg egy kicsit véletlenül? Jó dolgokat írsz róla, meg nem mered a szemébe mondani az igazat, próbálod azzal könnyíteni, hogy itt írogatsz kérdéseket. Biztos, hogy nem kezd fokozódni a szimpátia? Nem adsz egy kapcsolatnak esélyt?

Egyébként gerinctelennek tartom az ilyet, de hát ha már kiírtad, próbáljunk segíteni.

2014. jún. 13. 23:49
 2/6 anonim ***** válasza:

ezt így ne!

inkább a :valami már nem az igazi veled,nem érzem már azt amit eleinte című örökzöldet tedd fel neki

2014. jún. 13. 23:49
 3/6 anonim ***** válasza:
nyugodtan lökd neki így majd feldolgozza de ne hazudj
2014. jún. 13. 23:52
 4/6 A kérdező kommentje:

De hiába érzek iránta bármit, ennek akkor sem lehet jövője.

Szóval most feleslegesen húznánk a másik agyát x hónapig/hétig.

2014. jún. 13. 23:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi sem felesleges, az is egy tapasztalat, mint a szüzesség elvesztése pl. Szerintem vágj bele, nagyon is van értelme.
2014. jún. 13. 23:58
 6/6 anonim ***** válasza:
74%
Mondd meg neki,bocs egy qrva vagyok és te csak arra kellettél,hogy megbassz,és végre ne legyek már szűz,mert az olyan ciki.
2014. jún. 14. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!