Péntek-Szombat üres lesz a ház, csak én leszek itthon és arra gondoltam, hogy most itt az alkalom hogy elveszítsem valakivel. Hol találhatnék lányt? (pest)
Szááááánalom. :D
Amúgy ne számíts arra, hogy most ellepnek téged a lányok privátokkal.
Ellenben szerintem kapsz majd egy-két melegtől privát üzenetet. ;)
Üdv.
Feltételezem, hogy még 18 alatt lehetsz korban, természetes, hogy elakarod veszíteni, de ne tegyél butaságot azzal, hogy elveszíted valakivel akit tegyük fel legrosszabb esetben nem is ismersz. Anno én is elakartam veszíteni, mert az milyen király, de aztán rájöttem, hogy nem az igazából, és hogy olyan lánnyal akarom elveszíteni akit szeretek is, és ő is szeret engem. Végül is sikerült is egy ilyen lánnyal elveszítenem, azóta vége annak a kapcsolatnak, bár arra a napra még mindig kellemes emlékként gondolok, és nem is azért mert hogy már nem vagyok azóta szűz, inkább mert olyannal tettem meg akit szeretek. A szeretkezés egy intim dolog, a szeretet egy kifejező módja, csak azzal feküdj le, akit szeretsz. : )
Rosszlányok.hu
Vannak olyanok akik házhoz is mennek
Mintha egy pizzát rendelnél
Ja most nézem,hogy 6 évvel ezelőtti a kérdés😂
Na sikerült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!