Ujjazás után égés! Ez normális?
Figyelt kérdés
Szóval, az a történet h 17/L vagyok és a pasim mikor megujjaz nagyon fáj, és utána pedig úgy ég belül olyan fura ez normális?2010. jan. 2. 19:48
11/11 anonim válasza:
Erre pedig én is kiváncsi lennék, bnőmet megújjaztam és mondta miután kihúztam az ujjam fura érzés volt mintha fájt volna neki, meg hogy olyan fura hogy ott volt valami és most nincs és nem tudta leirni de nem volt kellemes érzés, pedig iszonyat nedves volt, éreztem. Ez mi lehetett? Azóta nem próbáltuk újra most milyen lenne neki, mert sajna heti 1 alkalom van erre vagy 2 hetente 1 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!