Miért nem élveztem? A szexet sem fogom?
Figyelt kérdés
Ma sikerült magamba erőszakolnom egy 3,7 cm vastagságú (kétszer a sugár) 'flakont' 11cm-ig sikerült bemennie. Elősször nagyon nem akart de kicsit erősebben megnyomtatm és egy kis fájdalom után bement. aztán elkezdtem ki-be mozgatni de nem éreztem hogy olyan jó lenne. A szexet sem fogom élvezni? Mindig nagyon nedves vagyok de most a csiklómon nem is volt semmi nedv. Belül volt... de nem sok.2014. jún. 4. 18:30
2/14 anonim válasza:
Tessék kérem! A szűzlányok ma már minden sz*rt feldugnak maguknak. Nincs csillagválasztás, sem szerelmi vallomás.. nagyot változott ez a világ! :D
3/14 A kérdező kommentje:
Miért is vagyok hülye?
2014. jún. 4. 18:32
6/14 anonim válasza:
Azért vagy hülye, mert annyira nem tudsz mit csinálni a p*csáddal, hogy azon kínlódsz, hogy élvezni fogod e a szexet, és emiatt ilyen műanyag vackokat(vagy tudom is én miket) dugsz fel magadnak, és mi után nem volt jó, feljössz gyikre, hogy kikérdezd, fogod e élvezni a szexet. Kicsit sem érzed magad agyirokkantnak?
7/14 A kérdező kommentje:
nem
2014. jún. 4. 18:38
8/14 Davpro válasza:
Úr Isten egyrészt ne nyomd be 11 cm-t rögtön fájdalommal nem szabad járnia max feszítő ha vastag még a hüvelynek de a méhszájat nem kellene bántani sztem az fájt hogy neki nyomtad, ha meg akarsz tanulni élvezni először a kezeddel tedd, keresd meg az ujjaddal a hüvelyed legérzékenyebb részét ez 3-4 cm-re van a csiklóval párhuzamban befelé és tanuj meg kézzel örömet szerezni magadnak ha ez már könyen megy viszonylag akkor használhatsz valamit de ne vibrátort, mert ha sokat használod akkor később a férfit kevésbé fogod érezni, mert a hímvessző nem képes felvenni a versenyt egy vibrátor rezgésszámával és azt szokod meg, ha használsz valamit azzal is a G-pontra próbálj meg izgatást kifejteni főleg. Sok nőnek meg kell tanulnia élvezni, nem hiába vallja a legtöbb nő h 30 év körül jobban élvezi a szexet, többször elmegy mint 20 évesen persze vannak kivételek
10/14 A kérdező kommentje:
kézzel csinálom évek óta napi szinten de már unalmas. Ezért szerettem volna újat kipróbálni.
2014. jún. 4. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!